2777
2789
عنوان

خواهر بدجنس لطفا چیکار کنم خستم

291 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من یه خواهر بزرگتر دارم ۶سال اختلاف سنی داریم ناگفته نماند از همون بچگی و بلوغ منو اذیت میکرد همه چیو ب پدر مادرم میگفت پرشون میکرد مدام بر علیه من تا اینکه حتی کتکمم بزنن هیچوقت بخاطر تروماهایی که باعث بانیش بود تو زندگیم ازم مغذرت خواهی نکرد

الانم با این که ازدواج کردیم و اون یه بچه داره که از جونم برام عزیزتره

مدام منو تخریب میکنه

چه مستقیم‌ چه غیر مستقیم توی جمع

مثلا من سبک زندگیم و رژیمم یکم با آدمای عادی فرق میکنه بخاطر مریضیم و مدام اینو توی جمع میگه مثلا میگه عه یادم نبود تو ازینا نباید بخوری یا مثلا جلو شوهرم و شوهرش میگه میتونی فلان کارو انجام بدی(کاملا خبر داره که نمیتونم)

یا مثلا من خیلی ب خودم میرسم چشام عفونت کرد و مهمونب نتونستم برم جلوی شوهرش یا جوری که کسی دیگه ای بشنوه میگه بخاطر این نیومدی چون کاشت مژه نداری؟یا برش داشتی😑😑😑😑

بخوام مثال بزنم زیاده ولی خستتون نمیکنم

با همچین فردی باید چطور رفتار کرد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من دو تا خواهر دارم از دشمن بدترن. قطع ارتباط کردم. چون اونا هم مادرم بر علیه من پر میکنند. حالا مادرم هم خودش با اونا همدسته و مثل اوناست ولی اگه یکم حس مادرانه داشته باشه و بخواد محبت کنه اونا جنی میشن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

نگا زندگی سخته توی این دوره زمونه مهربونی به کارت نمیاد 

نمیتونی با قشنگی ملایمت با همچین ادمی صحبت کنی فایده نداره چون از بچگیت همین بود و تغییر نکرد تو هم سعی کن مثل خودش رفتار کنی نه اینکه ضایعش کنی ولی جوابش بده اذیتت میکنه اگه میگه عه مژه نداری بگو نه میخاستم ببینم فضولش کیه که پیدا کردم بزار حد خودشو بدونه تو بچه نیستی خودت متاهلی ادم بالغ عاقلی هستی نزار با حرفاش ارامش روانت بهم بزنه اینطور به خواسته خودش میرسه

فقط قطع رابطه جوابه😐خواهر نیس دشمنه

تازه تا چیزی ب مادرم میگم سریع میگه هیچی تو دلش نیست چطور دلت میاد خواهرته دلش مهربونه

کدوم مهربون زندگی منو پر تروما کرد 

من دو تا خواهر دارم از دشمن بدترن. قطع ارتباط کردم. چون اونا هم مادرم بر علیه من پر میکنند. حالا ماد ...

تعجب میکنم حتی یه نفرم ندیدم بگه خواهرم بده همه میگن خواهرمون سنگ صبوره خواهرمون مهربونه

این آدم بچگی منو نابود کرد ولی الان از همه لحاظ اوضاعشون خوبه

مشکلی ندارم ان شااالله خدا زیادترش کنه ولی چی از جون من میخواد

الان که سالهاست میبینم ایرادا ومشکلات منو جلو دیگران میگه مخصوصا جلو شوهرش و خانواده شوهرش

تعجب میکنم حتی یه نفرم ندیدم بگه خواهرم بده همه میگن خواهرمون سنگ صبوره خواهرمون مهربونهاین آدم بچگی ...

حسادت عزیزم. خواهر من حتی به سختیهامم حسودی میکنن. گفتم هر کی بددمنو بخاد واگذارش کردم به خدا. هر کی هوس زندگی منو کرد عین همین زندگی نصیبش کنه. با تمام مشکلات خودم تنهایی دارم می‌جنگم ولی بازم دست از سرم بر نمیدارن

با همه در صلح هستم مگر اینکه محترمانه برخورد نکنی.😊👊متاهل هستم.

وقتی اون میاد تو نروتو وسط هفته برو پیش مامانت اگرم مامانت گفت چرا اینطوری میکنی بگو اینطوری راحت تر ...

نمیدونم الان دعوت کرده عفونت چشممو بهونه کردم گفتم نور میزنه اذیتم میکنه(دروغم نگفتم)

ولی شوهرم میره

چون اونم خواهر زاده کوچیکمو دوس داره دوس داره ببینتش

میترسم حالا خودم نیستم ی چرندی بگه که منو پیش شوهرم تخریب کنه

حسادت عزیزم. خواهر من حتی به سختیهامم حسودی میکنن. گفتم هر کی بددمنو بخاد واگذارش کردم به خدا. هر کی ...

این خیلی نامردیه من هیچوقت بدشو نخواستم

بچش عشقمه نور زندگیمه

بدیای اون واقعا بچگانس

دقیقا وضعیت من تا چندسال پیش دقیقاهم شش سال بزرگتره😅

تا چند سال پیش؟😭چیکار کردی که اونطوری نموند

این آدم حتی نباید ازش پول قرض بگیرم با این کع اوضاع مالیشون عالیه

یبار کارتم مشکل پیدا کرده بود شوهرم در دسترس نبود مجبور شدم ب اونزنگ بزنم فقط ۲۰۰-۳۰۰ تومن بود

بعد چند روز دعوامون شد برگشت گف اون پولو نیاز دارم لطفا سریع برگشت بده

باورت میشه ی خواهر کوچیکتر دارم ۱۹-۲۰ سالشه اون بیشتر سنک صبورمه و رازدار

حتی بارها ازون پول گرفتم