2777
2789
عنوان

بهم گفتن شاید نتونی بچه دار شی 😭😭😭 کسی درمورد لوپوس چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8858 بازدید | 60 پست
آره توکلم بخداست چندبار چندوقت پیشا روی صورتم لکه های قرمز زیر پوستم ظاهر شد مثل یه تور که توش خون ...

منم دقیقا لکه های قرمز رو دست و پاهام بود تازه خیلی هم خارش داشت

درد در دست و پا 

تورم 

شبها هم تب میکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دقیقا لکه های قرمز رو دست و پاهام بود تازه خیلی هم خارش داشت درد در دست و پا  تورم  ...

جدی؟؟ خداروشکر که چیرزی نبوده!!! واقعا خدا رحم کنه سر هیشکی نیاد اینچیزا خیلی بده برامنم دعاکنید لطفا یه صلوات بفرستین 🌼🌹

وای خداروشکر دعاکن به منم بگن چیزی نیست دارم از نگرانی میمیرم تمام فکرمو درگیر کرده

مامان سمیرای خوشگل💝💝

بی خودی به خودت استرس وارد نکن

جواب آزمایشاتتم که اومد خدای نکرده خدای نکرده بالاترین حدشم که در تظر بگیری و این موردو داشته باشی که البته فکر نمیکنم باشه ، یه سری داروهایی هست مصرف کنی که خودت اذیت نشی ولی موقع بارداری زیر نظر پزشک سه ماه قبلش داروهاتو قطع یا کنترل میکنن که به رو بچه اثر نذاره

تموم شد و رفت

پس الکی بزرگش نکن برای خودت بذار حالا جواب آزمایشات بیاد

یعنی بالاترین حدشو بهت گفتم که استرس الکی نگیری

من خودم نه ماه بارداریمو آسپرین خوردم خدارو شکر دخترمم ساق و سلامت به دنیا اومد

انشالله شمام در کمال سلامتی زود اقدام کنی و طعم شیرین مادری رو بچشی 💝💝

مامان سمیرای خوشگل💝💝 بی خودی به خودت استرس وارد نکن جواب آزمایشاتتم که اومد خدای نکرده خدای نکرد ...

خییییییلی ممنونم ازت سهاجان 😊🌼💝

امیدوارم همینطور باشه

چشم به خودم استرس نمیدم دیگه توکل میکنم بخدا دوهفته دیگه میام انشالا همینجا مینویسم که چیزی نبود 😃

مامان سمیرای عزیز استرس و نگرانی برای این نوع بیماریها بسیار خطرناکه و باعث تشدیدش میشه پس سعی کن ار ...

درسته

من اصلا بیماری استرس دارم 😢  حتی خودم نخوام و دلیلی هم نداشته باشه اگه داروهامو مصرف نکنم همش دلهره و دل آشوبه دارم الان دارو مصرف میکنم برای استرس و افسردگی

بدون دارو افسردگی درد بدنم تشدید میشه و ماهیچه هام منقبض میشه بدون داروی استرس هم استرس و تنگی نفس میگیرم 😞 امیدوارم یه روزم بتونم اینارو قطع کنم و مشکلی نداشته باشم

الان امرز آزمایشات تکمیلی دادم براش و منتظرم برا نتیجه ش بعدش حتما با دکتر دیگه هم مشورت میکنم متا ...

عزیزم تو میتونی باردار بشی مشکلی کع برات پیش مییاد سقطه اونم با دارو درمان میشی