2777
2789
عنوان

بهم گفتن شاید نتونی بچه دار شی 😭😭😭 کسی درمورد لوپوس چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8858 بازدید | 60 پست
عزیزم تو میتونی باردار بشی مشکلی کع برات پیش مییاد سقطه اونم با دارو درمان میشی  

خدا از زبونت بشنوه 😍😍😍😍 امیدوارمممممم

نی نی شما دختره یا پسر؟ 😍 اسمشو چی میخوای بذاری؟😍😍😍

خدا از زبونت بشنوه 😍😍😍😍 امیدوارمممممم نی نی شما دختره یا پسر؟ 😍 اسمشو چی میخوای بذاری؟😍😍😍

من ی سقط داشتم دکترم تموم این ازمایشاتو برام نوشت که خدایی نکرده بازم اتفاق نیافته ...من دوقلو باردارم دخترند هلنا و هلیا میخوام بذارم... نگران نباش عزیزم همه چیز دست خداس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما من ارمایش ana دادم رنج ازمایشگاه زیر ۸۰ منفیه برای من ۸۰ شده ولی lupus anti coagulant زده شناسایی نشد یعنی لوپوس دارم یا نه؟؟؟

خدایا شکرت تو شب «لیلة الرغائب» حاجتمو دادی ❤️
عزیزم هرچی راحع به لوپوس بخوای بدونی من اطلاع دارم اصلا نترس چیز نگران کننده ای نیست☺️☺️☺️

میشه واسه من توضیح بدی اخه من ی سقط داشتم  دکتر ازمایش مربوط به لوپوس واسم نوشت ولی هیچ علائمی ندارم اما میترسم خیلی

جواب ابلهان خاموشی است
عزیزم هرچی راحع به لوپوس بخوای بدونی من اطلاع دارم اصلا نترس چیز نگران کننده ای نیست☺️☺️☺️

رز عزیز سلام خوبی؟

میشه اطلاعاتت رو راجع به لوپوس و کلا بیماریهای خودایمنی به منم بدی؟؟

خدارشکر که مشکلی نداشتن برامنم دعاکنید

به یک روماتولوژیست مراجعه کنید. لوپوس در خانواده بیماری های روماتیسمی ِ 

ولی من شنیدم کسایی که داشتن لوپوس ولی دارن زندگیشون رو میکنن نگران نباش...

سلام ببخشید میشه خواهش کنم راجع به لوپوس به من یکم توضیج بدید من تازه فهمیدم که لوپوس دارم