2777
2789
عنوان

بهم گفتن شاید نتونی بچه دار شی 😭😭😭 کسی درمورد لوپوس چیزی میدونه

| مشاهده متن کامل بحث + 8856 بازدید | 60 پست
عزیزم توکل به خدا سخته میفهمم ک آدم منتظر نتایج بمونه ولی تا دیدی داری خیلی بهش فکر میکنی سعی کن ر ...

آره توکلم بخداست

چندبار چندوقت پیشا روی صورتم لکه های قرمز زیر پوستم ظاهر شد مثل یه تور که توش خون جمع شده این قضیه بیشتر نگرانم میکنه میگم قطعا دارمش دیگه آنتی بادیشم مثبت شده 😭 خدایا من و همسرم عاشق بچه ایم اصلا دلم نمیخواد ازاین نعمت محروم بشیم خدایی نکرده

رو نت نوشته بود اکثر کسایی که سقط های مکرر دارن و بچه دار نمیشن دلیلشون وجود همین آنتی بادیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا عزیزم نتونی خب اینا بیماری هایی هستند 

که قبل از بارداری باید تشخیص داده بشه که تو باردارید مشکلی پیش نیاد مثل سقط به نظرم دکترو عوض کن برو پیش ی دکتر عالی اونم مرد نه زن

با چن تا دكتر ديگه هم مشورت كن 

نگران نباش هنوز كه معلوم نيست

‏+چرا کشتیش؟                                                            -آقای قاضی، ایرانی بود، داشت زجرکش می‌شد، راحتش  كردم
با چن تا دكتر ديگه هم مشورت كن  نگران نباش هنوز كه معلوم نيست

حتما اینکارو میکنم الان منتظز آزمایشات تکمیلیشم امیدوارم بگن اشتباه شده اصلا چیزی نبوده یااینکه بگن باتوجه به فاکتورای دیگه این مشکلو نداری😢😢😞😞

ان شاءالله که بلات دور باشه و به حاجت قلبیت برسی نگران نباش پیگیری کن توکل بخدا ان شاءالله که خ ...

ممنونم از دعات عزیزم

من و همسرم عاااااشق بچه ایم میخوایم سال دیگه بچه دار شیم اگه خدابخواد هنوز بچه ندارم ولی هربار گل سری چیزی ببینم خوشم بیاد براش میگیرم نگه میدارم کلی پاپوش خوشگل و پتوی بافتنیبراش بافتم 😢😢😢😢

ممنونم از دعات عزیزم من و همسرم عاااااشق بچه ایم میخوایم سال دیگه بچه دار شیم اگه خدابخواد هنوز بچه ...

عزیزم😍

ان شاءالله به زودی همینجا هم خیر سلامتیت هم نی نی دار شدنت رو میدی بهمون

بسپارش به خدا

اینجوری دلت قرصه که یکی هست که بهترین و محکمترین پناهه

خدایا من به هرخیری ازجانب تو محتاجم . . .
چرا عزیزم نتونی خب اینا بیماری هایی هستند  که قبل از بارداری باید تشخیص داده بشه که تو بارداری ...

الان امرز آزمایشات تکمیلی دادم براش و منتظرم برا نتیجه ش

بعدش حتما با دکتر دیگه هم مشورت میکنم

متاسفانه ایران نیستم کره جنوبی هستیم و دکترهای اینجا غالبا اصلا خوب نیستن!!!!

نگران نباش عزیزم دکترا ازپیش خدانیومدن. من خودم معجزه شو دیدم . انشالله هیچی نیست و درآینده دوقلوهات ...

انشاالله!!! خدا از زبونت بشنوه!! اگه میشه یه صلوات برام بفرستین میگن دعای دیگران درحق آدم سریعتر اجابت میشه

کلی نذر و نیاز کردیم که چیزی نباشه خدابزرگه