2777
2789

یه برادر دارم چهار سال از من بزرگتر هست و بسیار بی مسئولیت 

تمام کارهای خونه با منه متاسفانه یا خوشبختانه مجردم و اما ۳۵سالمه .مادرم خیلی به من بی محبتی می‌کنه و من رو دوست نداره تمام خرج خونه رو من میدم کار میکنم البته یه حقوق ناچیز دارم .تمام خونه تکونی با من بوده و فقط دیوارها مونده که باید تمیز کنم ولی دیگه واقعا هیچچچچ رغبتی ندارم برم سرکار خسته بیام غذا بپزم خریدهای خونه رو انجام بدم . خونه تکونی یه خونه قدیمی رو انجام بدم که واقعا سخته خودم برای خودم نتونستم یه کفش بخرم ولی برای مادرم خرید میکنم یبار بهم جمله محبت آمیز نگفته ولی درعپض داداش بی مسئولیتم براشون خیلی عزیزه گاهی اوقات من کم میارم دلم می‌شکنه وقتی من رو تو این خونه هیچ میشمره

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

محبت زیاد وظیفه میشه 

یک مدت کار خونه نکن غذا بیرون بخور بیا خونه بگو هسته ام 

یا قبلش بگو دیگه خرج خونه نمیکنم و کار خونه نمیکنم 

می‌خوام مثلا پول جمع کنم خونه بخرم 

مادرای ایرانی اکثرا پسردوستن ولی با زبون انکار میکنن همیشه 😂

ولی من دیگه فکر میکنم مامانم میخواد من رو ناراحت کنه رفتارهاش عادی نیست از نظر من

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
گاهی حضور زیادی آدمو کمرنگ میکنه..یه دو روز هیچکاری نکن براشون تا قدرتو بدونن

میدونی خوبی کردن زیادم بعد سالها شده وظیفه اگه انجام ندم مامانم ناراحتی میکنه

مقصر تمااام این بی محبتی هایی که بهت میشه خودتی

خوبه داری کار میکنی و دستت تو جیب خودته

پس وظیفه ای در قبال تامین مخارج مادرت نداری 

قرار نیس تو مثل یه کوزت کار کنی

پولت رو بذار تو جیبت و خانومی بکن 

برات مهم نباشه مامانت عید امسال لباس داره یا نه

هر وقتم ازت پول خواست بگو ندارم

کار کن و پس انداز کن 

طلا بخر بعدا بفروش واسه سودش

یه چند سال اینطوری کار کنی یه خونه نقلی میتونی واسه خودت بخری

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
مامان منم همینطوریههمه ی کارا رو نکنخودشون میفهمند

نزدیک عیده دو روز به خونه نرسم خونه کثیف میشه .کسی یه لیوان نمیشوره

مقصر تمااام این بی محبتی هایی که بهت میشه خودتیخوبه داری کار میکنی و دستت تو جیب خودتهپس وظیفه ای در ...

عزیزم من محرم مامانم یه کیلو میوه هم نمیخوره خب چکار کنم ؟

لوسترها رو امروز تمیز کردم ولی دلم دیگه نمیاد دیوارها رو تمیز کنم اگه تمیز نکنم ایراد نداره ؟