2777
2789
عنوان

عکس رادیولوژی دندان در بارداری

177 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پریودم منظم نیست و اوایل سیکل شوهرم نبود و ۲۳ سیکل به بعد رابطه محافظت نشده داشتیم و من احتمال بارداری نمیدادم و هفت روز بعد یعنی ۳۰ سیکلم بی بی چک زدم منفی شد و روز هشتم عکس opg از دندونم گرفتم ولی جلیقه هم پوشیدم ک خود اپراتور میگفت اگه باردار باشی خطرناکه و من نمیگیرم و روز دهم بعد از اقدام هم بی بی چک زدم منفی شد  منتظرم فردا که میشه ۳۵ روز سیکلم بیاد که ببینم پریود میشم یا نه اگه احیانا باردار باشم ایا با توجه به اینکه اون موقع احتمالا لانه گزینی بوده این عکس ضرر داره ؟

از هوش مصنوعی پرسیدم:

با توجه به شرایطی که توضیح دادید، چند نکته مهم را در نظر بگیرید:

1. زمان انجام بی‌بی‌چک: شما هفت و ده روز بعد از رابطه محافظت‌نشده تست انجام دادید، اما بهترین زمان برای انجام تست بارداری معمولاً ۱۴ روز بعد از تخمک‌گذاری یا در روزی که پریودتان باید شروع می‌شد است. تست‌های زودهنگام ممکن است دقیق نباشند، به‌خصوص اگر تخمک‌گذاری شما به تأخیر افتاده باشد.

2. عکس OPG و خطرات احتمالی:

عکس‌برداری OPG (رادیوگرافی دندان) معمولاً میزان کمی اشعه دارد.

شما جلیقه محافظ سربی پوشیدید، که به طور قابل توجهی از رسیدن اشعه به شکم جلوگیری می‌کند.

در مراحل اولیه بارداری، اگر میزان اشعه کم باشد، معمولاً ریسک بالایی وجود ندارد، اما در صورت قرارگیری مستقیم جنین در معرض اشعه، ممکن است خطراتی باشد.

3. آیا احتمال بارداری وجود دارد؟

اگر پریودتان به تعویق بیفتد، یک تست خون بارداری (بتا hCG) انجام دهید که دقت بالاتری دارد.

اگر باردار باشید، احتمالاً در زمان عکس‌برداری، جنین در مرحله لانه‌گزینی یا کمی پس از آن بوده است که هنوز رشد سلولی خیلی حساس است.

در بیشتر موارد، یک‌بار مواجهه با مقدار کم اشعه، به‌ویژه با جلیقه محافظ، مشکلی ایجاد نمی‌کند.

توصیه‌ها:

✔ اگر تا فردا پریود نشدید، یک تست خون بارداری (بتا hCG) انجام دهید.

✔ اگر باردار بودید، با یک متخصص زنان مشورت کنید تا بررسی کند که آیا اشعه تأثیری داشته یا خیر.

✔ فعلاً نگرانی زیادی نداشته باشید، زیرا در اکثر موارد، مقدار کم اشعه با محافظت مناسب خطری ندارد.

امیدوارم همه چیز به خوبی پیش برود!

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از هوش مصنوعی پرسیدم:با توجه به شرایطی که توضیح دادید، چند نکته مهم را در نظر بگیرید:1. زمان انجام ب ...

واو هوش مصنوعی چه خوب جواب داده ممنونم از شما‌میشه بگید چطور ازش استفاده کنم

واو هوش مصنوعی چه خوب جواب داده ممنونم از شما‌میشه بگید چطور ازش استفاده کنم

خواهش میکنم

من از ChatGPT استفاده میکنم. برنامه‌شو از گوگل پلی دانلود کنید، اکانت بسازید و بعد می‌تونین هم تایپی و هم صوتی باهاش گفت و گو کنید. آموزشش تو یوتیوب سرچ بزنید، هست

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.