با شوهرم رفته بودیم خونه مادرم اینا پدرم داشت شیرینی میخورد مادرم بهش گفت شام خوردی فشارت میره بالا( کلا مادرم همش به خوردنش گیر میده و همش نگاه میکنه) بابام برگشت گفت مگه نون تو رو میخورم تو همش چشمت به لقمه های منه هیچی دیگه دعوا شد صدبار گفتم مادر من بهش گیر نده به جهنم فشارش میره بالا میبینی ناراحت میشه نگو دیگه آبرومو جلوی شوهرم بردن حالم بهم میخوره برم خونه مادرم همش در حال غر زدن و حرص کشیدنه دیروز میگه خواهرت چرا به شوهرش و مادرشوهرش این همه داره خدمت میکنه اونا چیکار کردن مگه بهش میگم آخه مادر من به ما چه خواهرم خودش میدونه بالغه عقلم داره بزار خودش تصمیم بگیره دریاره زندگیش میگه نه چرا دختر بزرگ کردم این همه غمشو خوردم رفته چسبیده به اونا به خدا دیوونم کردن خانوادم خانواده انقدر سمی آخه😭😭😭😭
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که انگار خانواده ای ندارم با عید امسال میشه دوسال 💔دارم عادت میکنم ..فردا نباشی فک کنم عزیزتر میشی ...دنیا همینه ..
راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی میکنند. 5 هزار نفر آنها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آنها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی میرسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.
نگران نباش مادر منم به همه چی گیر میده حتی به خواب و بیدار شدن شوهرم تو خونه خودمون..تا چه برسه به کارای دیگران.منم حس بدی میگیرم و همش به دخترم میگم خدا کنه من پیرشم ،تو مخ نرم
مامان منم هر وقت میریم خونشون انقد ب بابام گیر میده اعصاب هممونو بهم میریزهخداروشکر واقعا اینا نان ا ...
من نمیگم تقصیر کار پدرم نیست ولی چه میشه کرد ۴۰ سال تحمل کردن همو بعد اینم تحمل کننن کم به هم گیر بدن به مادرم میگم نتونستی عوضش کنی خودت کوتاه بیا بزار زندگیت آرتمش داشته باشه
خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
مال منم از تو بدتر دیگ نمیدونم چطور رفتار کنم مادر من همش ب شوهرم بی احترامی میکنه چ پیش من چ پیش خو ...
مادر منم به شوهر خواهرم خوب نیست همش میگم رو مغزم افتاده میگم مادر من هر چه قدرم بد باشه دخترت دوسش داره دخترت قبول نمیکنه جلوش وایسته میگه نه غلط میکنه 😭😭😭😭