2777
2789
عنوان

مادرم چشمش همش به خوردن بابامه بعدشم دعواشون میشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 489 بازدید | 35 پست
مادر منم به شوهر خواهرم خوب نیست همش میگم رو مغزم افتاده میگم مادر من هر چه قدرم بد باشه دخترت دوسش ...

این مامان من همش میگ از شوهرت بدم میاد فلان خب الان چ میشه کرد باید به مرور خودمونوتغییر بدیم شوهر بدم باشه ببینه اونم بالاخره یه تکونی میخوره هرکسی بنظرم قلق داره من ک واقعا میترسم جواب تلفن ننمو بدم بس ک عیب میگیره الکی حرف میزنه

درکت میکنم شوهرت چی گفت

شوهرم دیگه عادت کرده ولی من دیگه اعصابام نمیکشه به خدا مریض شدم همش به فکرشونم الانم مادرم گیر داده به خواهرم چرا داری خودتو فدای شوهرت میکنی خواهرمم میگه چیکار کنم عین تو همش جنگ و دعوا داشته باشم یا طلاق بگیرم بعد رفتن شماها سربار کی بشم 😭😭😭😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که انگار خانواده ای ندارم با عید امسال میشه دوسال 💔دارم عادت میکنم ..فردا نباشی فک کنم عزیزتر می ...

قهرید یا خدایی نکرده زبونم لال فوت کردن؟

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
بندگان خدا دلم سوخت

برای کدومشون دلتون سوخت ؟ به خدا دوتاشونم گناه دارن و تقصیر دارن فقطم بلدن اطرافیانشونو اعصاب کننن

چقدرمنی دختر،عین مامان بابای من باورمیکنی به خاطرهمیناقطع ارتباط کردم

کلا نمیری خونشون؟ عذاب وجدان نمیگیری؟ من کم تر کنم دیدارمو عذاب وجدان منو میکشه یا امروز میخواستم برم کمک کنم تو خونه تکونی از ناراحتی نرفتم الان دارم میترکم که چرا نرفتم فردا این مادر رو نداری حسرتاش میمونه رو دلت😭😭😭😭

شوهرم دیگه عادت کرده ولی من دیگه اعصابام نمیکشه به خدا مریض شدم همش به فکرشونم الانم مادرم گیر داده ...

دقیقا پارسال این موقع ها من قهر خونه بابام بودم.مادرم چیزی از بدی درحقم کم نذاشت هروزم حرفش این بود شوهرت  زنگ زد ج ندی بگو تا نیومدی ۳بار دستو پای بابامو نبوسیدی نمیام .منم میگفتم اره خیلی با من خوبی ک برنگردم خونم تازه خودش منو آورد بدترین رفتار هارو باهام میکرد .از این رفتار های مشابه مامانت هم زیاد داشته .همیشه هم لقمه های بابامو میشماره

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃
نگران نباش مادر منم به همه چی گیر میده حتی به خواب و بیدار شدن شوهرم تو خونه خودمون..تا چه برسه به ...

مادر من فقط در حال حرص خوردنه و فکر و خیال کردن یه پاشو نمیزاره از خونه بره بیرون وسایل مورد نیازشو بگیره من بدبخت میگیرم میبرم براش بهشم میگم بریم دکتر یا روانشناس میگه مگه من دیوونم

کلا نمیری خونشون؟ عذاب وجدان نمیگیری؟ من کم تر کنم دیدارمو عذاب وجدان منو میکشه یا امروز میخواستم بر ...

بخداقسم امشب پلکام پف کرده، ازبس اشک ریختم،ولی جلوخودمومیگیرم پارودلم میزارم

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

کلا نمیری خونشون؟ عذاب وجدان نمیگیری؟ من کم تر کنم دیدارمو عذاب وجدان منو میکشه یا امروز میخواستم بر ...

الان یه ماهه نرفتم،

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍

این مامان من همش میگ از شوهرت بدم میاد فلان خب الان چ میشه کرد باید به مرور خودمونوتغییر بدیم شوهر ب ...

مادر منم با شوهر خواهرم خوب نیست میگه ازش خوشم نمیاد نباید خواهرت کوتاه بیاد جلوش باید روش وایسته پر روعه شوهرش میگم باشه قبول میکنم پرروعه ولی چه میشه کرد جنگ و دعوا کنه باهشا؟ یا طلاق بگیره بیاد خواهرمم میگه شوهرمه چیکار کنم مجبورم به خدا موندم وسط یعنی دیوونم کردن حالم از خانواده بهم میخوره شمارشون میفته رو گوشیم استرس میگیرم

مادر منم با شوهر خواهرم خوب نیست میگه ازش خوشم نمیاد نباید خواهرت کوتاه بیاد جلوش باید روش وایسته پر ...

سعی کن یکم مطلب راجب این چیزا بخونی با آرامش و یک دلیل خیلی منطقی به مادرت توضیح بده که بکشه کنار تابیشتر چیزیو خراب نکردع

دقیقا پارسال این موقع ها من قهر خونه بابام بودم.مادرم چیزی از بدی درحقم کم نذاشت هروزم حرفش این بود ...

به خدا دیوونه شدم دیگه نمیگم پدرم بی گناهه ولی چه میسه کرد گیر نده بهش دعوا نمیشه برادرم سالی یه بار میره خونشون( شهر دوره) داشت یه روز تخم مرغ درست میکرد رب زده بود یکم آب ریخته بود توش مادرم اومد دید رب زیاده یه قشقرقی به پا شد هااا برادرم گفت سالی یه بار میام خونه اتون چشم خوردن منو ندارید به خدا مونده بودم وسط بابامم میگه همیشه اینطثریی به تو چه چه قدر رب میزنه به خدا رب میبینم حالم بهم میخوره همشم چشمش به لقمه های بابامه خودش میگه چیکار کنم چشمامو ببندم😭😭😭

بخداقسم امشب پلکام پف کرده، ازبس اشک ریختم،ولی جلوخودمومیگیرم پارودلم میزارم

خواهر برادر دارید؟ اونا چطورن؟

خواهر برادر دارید؟ اونا چطورن؟

اونام خجالت میکشن ازرفتاراشون،البته من به حالت قهرباهاشون روی آوردم به ازدواج توبیست سالگی ولی غیرمستقیم واقعامجبورم کردن ازدواج کنم

به خدا دیوونه شدم دیگه نمیگم پدرم بی گناهه ولی چه میسه کرد گیر نده بهش دعوا نمیشه برادرم سالی یه بار ...

کاریشش نمیشه کرد .نه دل قطع ارتباطو داریم ن تحمل رفت و آمد .بخدا دختر ک بودیم عید سیزده بدر عروسی و....هر جشن و شادی ک بود ب ما زهر مار میکرد مامانم یعنی گریمونو درمی‌آورد الآنم ک متاهل شدیم بازم تقریبا همونه .الآنم ک میریم خونشون تقریبا خرید میکنیم برای شام میوه ک یوقت منت مزارع.

عجب دریای. سحر آمیزیه غم های عالم🥲🙃