2777
2789

من تو این ۱ ماه چندباره ب قصد خرید رفتم بازار تقریبا دست خالی برگشتم. اصلا چیزی باب دلم نیست ،آخه لعنتیا باب سلیقه همه لباس بیارین . امروز بعد از کلی دوندگی دو سه تیکه لباس خریدم برا بچه هام اصلاا ب دلمم نیستن ، خودمم ک اصلا مانتو ندارم بسکه این دو ساله هیچی باب دلم نبود هر چی خریدمم نمیپوشمشون😓 خیاط هم حوصله ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم چند سالی میشه که لباس خوشگل تو بازار ندیدم 

موندم این لباس خوشگلایی که تو اینستا هستو چرا تولیدی ها نمیزنن تو بازار هم باشه 😐

میدونی از بحث کردن خوشم نمیاد چون از بچگی بهم یاد دادن تو دهن سگی که واق واق میزنه نباید سنگ بزنی چون بیشتر صدا میده پس اگه جوابتو تو دعوا ندادم بفهم دقیقا از نظر من مثل یه سگ هار هستی همین حالا هی ریپ بزن تا خسته شی😁😁راهنمای نی نی سایت:« قبل از وارد شدن به سایت یک عدد قرص پرانول مصرف کنید تا از شدت شوک های  وارده سکته نکنید 😂غلط املایی داشتم بهم بگو با سپاس 💕 متاهل 💕 ❌❌❌تمایل به هم صحبت شدن با آقایان ندارم  ❌❌❌شهریارا چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مطلا نکنی

منم چیزی نخریدم گزاشتم بعد عید شاید قشنگ شدن

"سوداد"نوعی حالت روحی و حس نوستالژی، اندوه، دل‌تنگی و دل‌گرفتگی از نبودن فرد یا متعلقی است که دیگر احتمالاً هیچ‌گاه برنخواهد گشت.💔

لباس های که الان هست همون بی ریختای ۲۵ ۳۰ هزار تومنی خودمونه انقدر گرون شده ... اون زمان کسی به این لباسا نگاه نداشت الانم نداره 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

اینترنتی بخر

کلمه عشق، از عشقه(نام دیگر داردوست) میاد. عشقه یه واژه عربیه . همون گیاهیه که در زبان فارسی ، ما بهش میگیم پیچک! همون گیاهی که وقتی به چیزی میرسه، دور اون میپیچه. بیشتر دور گیاه های دیگه میپیچه..اونقدر سخت که اون رو محدود و محصور و کاملا در اختیار خودش قرار بده.. و عشق یه همچین چیزیه ... :)

الان که پیج ها هم کت و شلوار دارن

هم کت و دامن 

هم شومیز و شلوار یا دامن 

هم کت تک 

هم پیراهن 

هم مانتو عبایی تنوع از این بیشتر 😐

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
ناراحتم ک مانتو ندارم خنگاوففف

منم ناراحتم 

یه مانتو به زور تابستون خریدم شایذ همونو با جین ست کنم ،فقط میترسم جدید نباشه ،الان تو بازار چه مدلی اومده ؟ من یک ماه پیش رفتن خرید مانتو ولی چون هوا سرد بود بیشتز پالتو بود

الهی مرا آن ده که آن به ...