2777
2789
عنوان

#خلوت_یک_زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 82 پست

لاک میزنم ابروهامو بر میدارم واسه خودم چای دم میکنم و تنقلات می زارم کنارم بعد با یه بالش کنترل تلوزیون و گوشي دفترچه یادداشت و خودکار جلوی تی وی دراز می کشم رو کاناپه راحت نیستم خوش ميگذرونم یا با مامانم ميرم خرید 

رسیده ها چه غریب و نچیده می افتند به پاي هرز  علفهای باغ کال پرست ❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه احساس نیاز میکنی باید یه وقتی رو به خودت اختصاص بدی واسه خودت باشی

عزیزم دوتابچه کوچیک دارم وقت نمیکنم موهامو شونه کنم واقعا دلم میخواد یه خرید برای خودم یا یه وقت استراحت فکری داشته باشم ولی اصلا نمیشه🙁

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..

به شوهرم میگم.بچه ها رو میبره خونه خواهرش یه دوساعت.منم برای خودم تنهام.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

منم آشپری میکنم آرامش میگیرم غذاهای جدید و شیرینهای جدید و دسرای جدید به به چه کبفی میکنم من درست کنم شوهرم شب میاد با هزار به به وچه چه میخوره روحیه میگیرم

عشق من همسرمه خدا جونم عشقمونو پایدارکن ،تا کور شود هرآنکه نتواند دید

من مثل مامانمم

ناراحت که باشم شروع میکنم تمیز کاری!!حالا هر چی که باشه 

مثلا کشو کاملا مرتبمو میریزم بیرون از اول میچینم

یا میرم یک ساعت حموم میکنم و شیو و ...

خلاصه به یه چیزی گیر میدم و دهنشو سرویس میکنم!!

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
منم آشپری میکنم آرامش میگیرم غذاهای جدید و شیرینهای جدید و دسرای جدید به به چه کبفی میکنم من درست کن ...

منم همینطور.با آشپزی روحیه از دست رفته ام برمیگرده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دانشجو که بودم تو مجردی

می‌رفتیم سینما بعد نهار یا شام بیرون می‌خوردم.گاهی مسیر انقلاب تا دروازه دولت رو پیاده میرفتم.چه دورانی بود...یا تو کافه سپیدگاه...

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓

پیاده روی 

فیلم میبینم

با دوستام میرم بیرون

موسیقی 

زومبا 

خرید

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘
عزیزم دوتابچه کوچیک دارم وقت نمیکنم موهامو شونه کنم واقعا دلم میخواد یه خرید برای خودم یا یه وقت است ...

یه برنامه بریز یکی دو ساعتی رو بسپر به  مامانت اگه همسر درگیره، مامانا هم حق دارن کمی واسه خودشون باشن اون موقعس یه نفس میکشی ،خدا نکرده روزی نیاد افسوس بخوری زندگی گذشت من واسه خودم چیکار کردم!