2777
2789
عنوان

#خلوت_یک_زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 82 پست

منم تا قبل از بچه دار شدنم از همه لحاظ به خودم می‌رسیدم و واسه خودم وقت میزاشتم اما الان نگاه تو آینه میندازمش حالم از خودم بهم میخوره از بس ژولیده و نامرتب شدم

زندگی بدون عشق مثل شلوار کردی بدون کش میمونه😬😬

دوست گلم استارتر عزیزم.

کتاب بهترین همدم تنهاییه طوری توش غرق میشی که گذر  زمان رو حس نمیکنی و کلیم چیز یاد میگیری‌.

فیلم هم من الان مدتهاست دارم فیلم های دهه ۷۰ و ۸۰ ایرانی و دهه ۹۰ خارجی میبینم که فیلم هایی که پر مغز تر بودن .

به نظرم حیفه یک لحظه از زمانی که داریم رو به بطالت بگذرونیم.

برای مامان شدنم صلوات میفرستی؟😢❤👼

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کل زندگیم تنها بودم از  بابت خلوت و اینا مشگلی ندارم۰ کلی وقت دارم واسه خودم

امضات مو به تنم سیخ کرد.اخه من عالمه بی عملم.خیلی به اینکه واسه مرگم توشه ای ندارم فکرمیکنم. زلزله که اومد فکرم همین بود واینکه خدایی نکرده من نمیرمو بچه هام بمونن.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا
دوست گلم استارتر عزیزم. کتاب بهترین همدم تنهاییه طوری توش غرق میشی که گذر  زمان رو حس نمیکنی و ...

همینطوره عزیزم، خودمون رو تو اولویت بذاریم که بتونیم واسه بقیه هم مفید باشیم، زندگیتون پر از لحظه های قشنگ🌹

کیک و  بیسکوییت درست میکنم  به خودم میرسم  اپلاسیون  لاک و آهنگ میزارم و میرقصم باشگاه میرم   آلبوم عکسامو نگاه میکنم فیلم میبینم   کتاب میخونم خیلی کارا میکنم زیاد دورم خلوته منم عاشق  همینم و عاشق اینم واسه خودم چیزایی که دوس دارم بخرم حتی شده یه آدامس مورد علاقم    اتاقمو مرتب میکنم 

خدایا یه دل از جنس سنگ بهم بده تا یادم بره از کسی توقع محبت نداشته باشم  مرسی 😔
الهی همون بشه که میخوای همین که تحسین میکنی یعنی محبتشون تو دلته عزیزم من دخترم ۱۲سالشه و پسرم ۱۷ ...

صد درصد همینطوره

آرامشی که در دوستی باائمه هست ودرعبادت خدا در هیچ چیز دیگه ای نیست واین واقعا انکارناپذیره.

لطفا بسادگی دل نشکنید.لطفا

من معمولاً شب ها از نه به بعد برا خودم وقت دارم كتاب مى خونم چاى درست مى كنم و فيلم نگاه مى كنم 

روهاى اخره هفته بعضى وقت ها با بچه هام ميرم بيرون دو تا بچه دارم وسط هفته هم برا خودم بعضى موقع ها ميرم خريد يا پياده روى 

الهی.منم دلگ میخواد پول داشتم میدادم خواهرم بینیشو عمل میکرد.خیلی غصشو میخورمو براش گریه میکنم‌. رو ...

از نظرهمسرم وپدرو مادرم مسئله مهمی نیست ولی روحیه ام راداغون کرده

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .