2777
2789
عنوان

#خلوت_یک_زن

| مشاهده متن کامل بحث + 1023 بازدید | 82 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خلوت من بیشتر اخر شب همین موقع ست که میام نی نی سایت ولی متاسفانه کاری بخاطر خودم نمیکنم قبلا شاغل بودم درسته خسته میشدم ولی روحیه ام بهتر بود اما الان افسرده و‌داغونم

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
تو واقعیت یا تو خیال . تو خیال میرم بیرون سیگار می کشم قدم می زنم قهوه می خورم سینما میرم. تو واقعیت ...

اتفاقا امروز با خودم فک میکردم برم یه بسته سیگار بگیرم چی میشه مگه؟ چه اشکالی داره خب 

قلیون دردسرش زیاده سیگار راحت تره

پناه میبرم به خدا از اندوهی که قلبم را در سکوت میخورد...

من تنها کاری که خونمون خلوت بودنی میکنم اینه که دشویی رفتنی در دشویی رو باز میزارم .انقد حال میده 😐 قدیما ش ل وارمم در میاوردم میگشتم ولی زلزله خوشی مو ازم گرفت 😑دیگه میترسم لخت بگردم

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚

کل زندگیم تنها بودم از  بابت خلوت و اینا مشگلی ندارم۰ کلی وقت دارم واسه خودم

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

از تنهایی خوشم نمیاد ولی ی وقنایی ک کم میارم یا خسته میشم از زندگی با دوستام اوکی میکنم میریم بیرون ..استخر خیلی میرم ی وقتایی اهنگ میزنم تو خونه با اهنگ کار میکنم ..باشگامو همش میرم..ارایش میکنم موهامو درس میکنم عکس میگیرم😂خودشیفته ام

..اگه تنها باشم واسه خودم ی غذایه توپ سفارش میدم و ی فیلم دانلود میکنم میبینم

این برنامه من بدون همسر و فرزند

دردناک ترین مرگ و پسر نوح داشته..فک کن داری غرق میشی یهو یه خر از کشتی بابات برات دست تکون میده😐😐
جوووووووون چ خانومی منم این کارارو قبل بچه داری میکردم اما الان فقط دارم پی پی میشورم

خخخخ منم سه ماهه درگیر بچه ام

همین الان بردم کونشو شستم نصف شبی

حمومم میرم رو دور تند.

باردار نیستم تیکر لاغریمه😄تاریخ و وزن شروع رژیم:97/7/15.....103.5😭😭تاریخ و وزن هدف تا عید:83,5😥😥.وزن هدف نهایی:70😎😎من میدونم که ایندفعه دیگه میتونمممممم🙌وزن من97/10/2.....96😓