2777
2789

فردا واسه افطاری مهمون دارم،آلام قورنه سبزی گزاشتم داره قل میخوره 

فردام وقت اتلیه دارمو کلی خرید گفتم از کارام کم شه

الان خاموش کنم بزارم یخچال؟؟دوباره فردا بزارم بپزه 

یا بزارم رو بخاری؟؟

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

بزار بخاری

https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت می‌خوام🙏🏼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار کامل بپزه خاموش کن سرد ک شد بزار یخچال بعدا واسه شام یه ساعت قبلش یا نیم ساعت رو کم بزار گرم شه

۲ساعته گزاشتم نمبتونم صبر کنم اخه کامل بپزه

دعای خیرچیه؟😑من هردعایی میکنم خدامیگه خیر،این دعای خیره😂😁😁

رو بخاری نزار لوبیا بد میشه گوشت رو نمی‌دونم 

ولی توی پخت تاثیر ندارن فقط برای گرم کردن خوبه 

نیم پخت هم بشه بزاری یخچال شاید خوب نشه  

گوشیت رو بزار رو ساعت هشدار بیدار شو چکش کن تا پختش کامل بشه یا بریز زود پز یکساعت و نیم میپزه وتمام

بذار سرد شه بذار تو یخچال...یه ساعت قبل چیدن یهتیکه یخ بنداز توش بذار گرم سه...روغن میندازه و کم کم جا میفته

تمامِ‌این‌مدت‌ماتِ‌چهره‌ات‌بوده‌ام و پیوسته‌ازخودم‌می‌پرسیدم آیافردِ دیگری‌می‌تواندچِنین‌باشد؟

۲ساعته گزاشتم نمبتونم صبر کنم اخه کامل بپزه

اگه لوبیا کامل نپخته نذار یخچال ..اگه فردا دوباره بذاری رو گاز محاله که لوبیا نرم بپزه ..بهترین کار اینه روی شعله پخش کن یا شعله خیلی کم گاز بذار تا فردا صبح حسابی بپزه