2777
2789
عنوان

اجازه بدید آدم ها راحت باشن

138 بازدید | 12 پست

دنیا به تعداد آدم ها، دیدگاه، نظر و طرز فکر مختلف داره 

اجازه بدیم دیدگاه های مختلف مطرح بشن و اگر مطابق میل ما نیستن، لزومی نداره موضع بگیریم یا دعوا راه بندازیم که چرا این رو میگی، باید اون باشه 

من ی دوستی دارم از عمق وجود نمیخوام دیگه باهاش رابطه ای داشته باشم چون این موصوع رو درک نمیکنه، ماه ها ست خودش و من رو اذیت میکنه چرا؟ چون فکر میکنه کار و رفتار خودش درسته 

ته این فکر که ما درستیم و بقیه غلط هستن جز آزار و اذیت خودمون و اطرافیانمون هیچی نداره 

مث خانم هایی که اینجا به زور میخوان دیدگاه و طرز فرکشون رو توو حلق بقیه کنن

از همین جا شروع کنیم، اگر تاپیکی رو می‌خونیم و میتونیم کمکی کنیم، حتما کمک کنیم اما اگر تاپیک یا حرف یکی مورد پسند ما نیست، از اون تاپیک خارج بشیم، نیازی نیست حرفای بی منطق بزنیم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفرین به شما❤️

انگار همه مون این رو میدونیم اما در مواجهه با بقیه خودخواه میشیم و میخواییم حرف خودمون رو به کرسی بشونیم 

تازه که اینستا و اینا اومده بود، ی روانشناسی این رو گفت که این حجم فحاشی و بی احترامی زیر پست های همدیگه تا حد زیادی از این نشئت گرفته که ما میخواییم قبول کنیم فلانی اگر توو پیج ش فلان موضوع که مورد پسند ما نیست رو نشر میده، ایرادی نداره و بر اساس منطق خودش درسته 

ولی چون باب میل و سلیقه ما نیست و ما خودمون رو مرکز جهان می‌بینیم، موضع میگیریم و انتقاد میکنیم و.... 

البته من نمیگم هر محتوای پوچ و بی ارزشی، اون مجارا فری داره، در حد عرف و قوانین و... رو میگم 

بعضیا علنی دروغ میگن خببهد دستشون رو رو میکنی فحش میدن

اون جریانش فرق داره 

ما در حد عرف و قانون و... داریم توو جامعه ی اصولی رو پیروی میکنیم 

بله کسی که دروغ میگه، کسی که تهمت میزنه، کسی که دزدی میکنه اینا استثناهایی هستن که از صحبت نرمال خارج میشن و چیزای کلی در موردشون صدق نمیکنه 

موافقم ولی همیشه نمیشه اینجوری گفت گاهی لازمه با یه باور غلط در جامعه جنگید

بله دست میگید 

باور غلط و هر موضوعی که تبعات داشته باشه باید به قول شما جنگید که اثرات منفی‌ش حذف یا کم بشه 

منتهی در مورد روتین و کلیت موضوع واقعا لزومی نداره وقتی مثلا شما میگی فلان غذا رو اینطوری درست میکنم و من نظرم مخالف هست با بی احترامی یا مسخره کردن و... مطرحش کنم، این ی مثال بود به طور کلی در مورد صحبت هایی که صرفا دیدگاه و طرز و فکر و نظر شخصی هست 

وگرنه رواج بی ارزشی به هر شکل و شمایلی نباید دامن زده بشه