من ۱۵سال پیش اهواز و آبادان رفتم ،عاشقش شدم،الان تعطیلات عید رو میخوام با همسر و بچه هام بیام اهواز،همسرم دو به شکه،میگه اهواز چیزی ندارم که بخاییم یه هفته بمونیم،
بعدشم من خرید نکردم که برم آبادان خرید کنم ،همسرم میگه از تهران گرونتره ،درست میگه ؟
خود اهواز یک هفته زیاده ولی می تونید شوشتر دزفول چغازنبیل شوش و آبادان خرمشهر رو بگردین جاهای دیدنی و تاریخی و طبیعت زیبایی دارند برای خرید هم جا تا جا فرق داره الان همه جا گرونی هست من معتقدم هر کس شهر خودش بهتر بلده خرید کنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
راس میگه مکان تفریحی نداره ک بخواید بمونید، نهایت یکی دوروز. ما خودمون میخوایم بریم یجا دیکه.
دزفول،شوشتر،رود کارون،اروند رود،ابادان ،مگه اینا جای دیدنیش نیستن؟اخه من قبلاً اومدم خیلی خوب بود،خیابان نادری،خیابونی بود به اسم کارمندی ،دقیق یادم نمیاد ولی بازار قشنگی داشت
اهواز یه جای دیدنی و تفریحی و باستانی نداره ، خیلی هم شلوغ و ناامنه ، یه روز برید اهواز بقیه ش رو برید شهرهای مجاور اهواز برا خرید گناوه هم میتونید برید ولی کلا ایام عید هم شلوغه و هم جنسا گرونه . خرید رو بزار برای بعد عید که تب بازار میخوابه
بسیار نادر هستند کلماتی که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.