elina89 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13264 عنوان بتای کم بعد تاخیرپریود 985 بازدید | 30 پست سلامکسی که اخرین پریودش 24 اذر ماه بودو دوره هاش هم 26 روزهحالا امروز که تقریبا 32 روز از اخرین پریودش گذشته عدد بتا زده 43.5این یعنی چیامیدی نیست بمونه یعنی؟ممکنه پوچ یا خارج رحمی؟از علایم بارداری هم شرمندم ترشح زیاد خستگی حس پریودی اینا هست یه چندروزه 1396/10/25 | 20:45 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطفه_زمستان عضویت: 1394/08/26 تعداد پست: 11446 خیلی پایینه که سونو رفتی؟ 💙Gods decide is out of our hindsight power but it💙💙💙 is always beneficial for us💙
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ني كه دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
elina89 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13264 خیلی پایینه که سونو رفتی؟ نه همین امروز رفتم ازمایش دادماخه دیدم بیبی چک با تاخیر مثبت میشه اونم کم رنگ گفتم برم ببینم چرااینجوره
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 سیستم بدنیه ادما متفاوته.مهم اینه که بعد از ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه .سونو هم بتای زیز ۱۰۰۰ چیزی نشون نمیده.ازمایشت رو تکرار کن. چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 نگران نباش توكل بخدا الان تقريبا ٤ هفته اي يه سونو برو بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 سیستم بدنیه ادما متفاوته. مهم اینه که بعد از ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه . سونو هم بتای زیز ۱۰۰۰ چیز ... كي گفت مهم دو برار بشه برا من كمتر شد دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ... یعنی اومد پایین بعد ۲ باره بالا رفت؟ چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
elina89 مدیر استارتر عضویت: 1391/02/17 تعداد پست: 13264 من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ... اوه چرا اینقدر دیر بالا رفته پسخدا کنه برامنم اینجور باشهمن بعد کلی ناامیدی این ماه دلم رو خوش کردماما از وقتی هم برگشتم زیر دلم و کمرم درد کمی دارنحتما قسمتم نیست باز😥😥😥قسمتتتتت
جانیار عضویت: 1395/12/02 تعداد پست: 8344 كي گفت مهم دو برار بشه برا من كمتر شد اينكه دو برابر بشه نشونه خوبيه عزيزم بالاخره مامان جانان كوچولو شدم خدايا شكرت🙏🙏
پریا۶۳ عضویت: 1394/07/21 تعداد پست: 6635 عزیزم عدد زیاد مهم نیست،،،مهم اینه چهل و هشت ساعت بعد از آزمایش دو برابر بشه.دو روز دیگه باز آزمایش بدید خیالتون راحت شه خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
rakhshan عضویت: 1396/05/18 تعداد پست: 4425 یعنی اومد پایین بعد ۲ باره بالا رفت؟ والا شما شاید از استثناها باشی.قاعدش اینجوریه که با افزایش سن حاملگی هورمونها بالاتر بره. چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
٨٠نگين عضویت: 1396/08/21 تعداد پست: 3386 اوه چرا اینقدر دیر بالا رفته پس خدا کنه برامنم اینجور باشه من بعد کلی ناامیدی این ماه دلم رو خو ... من لكه بيني قهويي داشتم سونو رفتم هيچي ديده نشد بهدش كه بتام بالا رفت دكتر گفت دو هفته بعد برو سونو من يك ماه بعد رفتم صداي قلبشم شنيده الانم ١٢ هفته دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون. بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند