2777
2789
عنوان

بتای کم بعد تاخیرپریود

985 بازدید | 30 پست

سلام

کسی که اخرین پریودش 24 اذر ماه بود

و دوره هاش هم 26 روزه

حالا امروز که  تقریبا 32 روز از اخرین پریودش گذشته عدد بتا زده 43.5

این یعنی چی

امیدی نیست بمونه یعنی؟

ممکنه پوچ یا خارج رحمی؟

از علایم بارداری هم شرمندم ترشح زیاد خستگی حس پریودی اینا هست یه چندروزه

من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ني كه

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سیستم بدنیه ادما متفاوته.

مهم اینه که بعد از ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه .

سونو هم بتای زیز ۱۰۰۰ چیزی نشون نمیده.

ازمایشت رو تکرار کن.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
 سیستم بدنیه ادما متفاوته. مهم اینه که بعد از ۴۸ ساعت ۲ برابر بشه . سونو هم بتای زیز ۱۰۰۰ چیز ...

كي گفت مهم دو برار بشه برا من كمتر شد 

دوستاي خوبم لطفا براي حاجتم دعا كنيد ممنون.   بچه دار شدن كار خطر ناكيه ! با اين كار اجازه ميدهيد قلبتان بيرون از بدنتان زندگي كند 
من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ...

یعنی اومد پایین بعد ۲ باره بالا رفت؟

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
من ٤ روز عقب بيست بود ده روز عقب زدم ١٢ شد بعدش سيزده روز عقب زدم شد ٤١٢٥ اميد داشته باش بدتر از من ...

اوه چرا اینقدر دیر بالا رفته پس

خدا کنه برامنم اینجور باشه

من بعد کلی ناامیدی این ماه دلم رو خوش کردم

اما از وقتی هم برگشتم زیر دلم و کمرم درد کمی دارن

حتما قسمتم نیست باز😥😥😥

قسمتتتتت

عزیزم عدد زیاد مهم نیست،،،مهم اینه چهل و هشت ساعت بعد از آزمایش دو برابر بشه.دو روز دیگه باز آزمایش بدید خیالتون راحت شه

خدایا کودکم منتظر است تا او را به من برسانی،،،،او دستان مرا میخواهد و من بوی تنش را،،،،خدایا،،،،،
یعنی اومد پایین بعد ۲ باره بالا رفت؟

والا شما  شاید از استثناها باشی.

قاعدش اینجوریه که با  افزایش سن حاملگی هورمونها بالاتر بره.

اوه چرا اینقدر دیر بالا رفته پس خدا کنه برامنم اینجور باشه من بعد کلی ناامیدی این ماه دلم رو خو ...

من لكه بيني قهويي داشتم سونو رفتم هيچي ديده نشد بهدش كه بتام بالا رفت دكتر گفت دو هفته بعد برو سونو من يك ماه بعد رفتم صداي قلبشم شنيده الانم ١٢ هفته