2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بوده که

114 بازدید | 16 پست

درر سن ۳۰_۳۱ دچار بهران هویت شه؟ من تیلی سرم شلوغ و ذهنم به شدت درگیره نمی دونم میخوام چیکاره بشم واقعا هر روز به یه چیز فکر میکنم و میخوام همه ی کارارو خودم کنم 

خستم شده یه ذره دیر نیست واسه این حسا؟

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

هوش مصنوعی

بله، خیلی‌ها در سنین ۳۰ تا ۳۱ یا حتی کمی قبل‌تر و بعدتر دچار بحران هویت می‌شن. این احساس که "من نمی‌دونم چیکار می‌خوام بکنم" یا "چرا هیچ چیزی به اندازه کافی برام واضح نیست" کاملاً طبیعی و معمولی‌ه. این حس نه فقط در دوران خاصی از زندگی، بلکه در هر مرحله‌ای ممکنه به سراغ هر کسی بیاد.

در واقع، سن ۳۰ تا ۳۱، معمولاً زمانی هست که خیلی‌ها بیشتر به زندگی خودشون نگاه می‌کنن و می‌خوان بفهمن مسیر درستی رو انتخاب کردن یا نه. ممکنه احساس کنی که به یک تصمیم‌گیری بزرگ نیاز داری یا باید آینده‌ت رو مشخص کنی، اما هیچ‌چیز روشن نیست. این حس قطعاً نمی‌تونه به معنای دیر بودن باشه؛ در حقیقت، خیلی‌ها در این سن و حتی سنین بالاتر همچنان در حال جستجوی خودشون و پیدا کردن مسیر درست هستن.

در مورد اینکه ذهنت شلوغ و پر از افکار مختلفه، شاید لازم باشه که یه مدت برای خودت وقت بذاری، دور از فشارهای روزمره، و ببینی که دقیقاً چه چیزی باعث این استرس و اضطراب شده. گاهی وقتا یه استراحت از خود زندگی پرمشغله و داشتن چند روز برای فکر کردن به این مسائل می‌تونه کمک کنه.

در نهایت، هیچ وقت دیر نیست که بخواهی دوباره شروع کنی یا حتی اگر می‌خواهی در مسیر جدیدی حرکت کنی. این فقط یه احساسه که از بین میره وقتی با خودت راحت بشی و تصمیماتت رو بر اساس علاقه‌ها و ارزش‌هات بگیری.

کاربر آقا - کاربر آقا - کاربر آقا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعتماد به نفس داشته باش چرا اینجوری فکر میکنی یکمی با خودت مهربون باش اینقدر از نظر ذهنی خودتو درگیر نکن دچار وسواس میشی

بیخیال به یه چیز تمرکز کن یه هدف داشته باش

من باختن رو بلد نیستم ، فرق بین باختن و ساختن یک کلمه است " خواستن " 

نه عزیزم چرا دیر باشه .

بحران هویت تو هر سنی متفاوته .

شاید الان فشار زندگی و کار زیاد باعث این آشفتگی شده .

یذره به خودت استراحت بدهی و فکر کن راجبش .

کتابهای فلسفی خوندنم خیلی کمک می‌کنه .

خصوصا استاد مطهری ...

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

هوش مصنوعیبله، خیلی‌ها در سنین ۳۰ تا ۳۱ یا حتی کمی قبل‌تر و بعدتر دچار بحران هویت می‌شن. این احساس ک ...

خیلی ممنووونم

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
نه عزیزم چرا دیر باشه .بحران هویت تو هر سنی متفاوته .شاید الان فشار زندگی و کار زیاد باعث این آشفتگی ...

مرسی گلم من از قلم ایشون خیلی خوشم میاد کدوم کتابشو بخونم  دقیقا 

شک نکن دیر نیست مهم ترین چیز بیخیال گذشته شدنه.

کاش می تونستم بیخیال باشم ولی هر روط ذهنم پر از افکار تازه و قدیمه 

اعتماد به نفس داشته باش چرا اینجوری فکر میکنی یکمی با خودت مهربون باش اینقدر از نظر ذهنی خودتو درگیر ...

به شدت خودمو درگیر کردم 😔 دارم غرق میشم تو این باطلاق که من چیکاره بشم خوبه 

میشم 

به شدت خودمو درگیر کردم 😔 دارم غرق میشم تو این باطلاق که من چیکاره بشم خوبه میشم

باتلاق*

به شدت خودمو درگیر کردم 😔 دارم غرق میشم تو این باطلاق که من چیکاره بشم خوبه میشم

،مثل خودمی خواهرم من از این آشفتگی‌ها زیاد داشتم و مدتها درگیر بودم و تا الان هم که ۴۴ سال دارم درگیر هستم ولی مهم اینه که بتونی باهاش کنار بیای و راه بهتر را انتخاب کنی .ببینید برای بعضی انسانها ممکنه توی زندگی فقط یک یا ۲ راه باشه ولی برای بعضیها مثل من و شما ممکنه راههای زیادی باشه و این قضیه انتخاب را دشوار میکنه .باید توی کاغذ تمام علایق و استعدادهایت را بنویسی و شغلهایی که مربوط به اون هست را بنویسی در این صورت دایره کارهات تنگتر میشه حالا از این موارد که باقی مونده مزایا و معایب اقتصادی و ارزشی اون کار را جلوش بنویس بعدش انتخابت محدود تر میشه

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

،مثل خودمی خواهرم من از این آشفتگی‌ها زیاد داشتم و مدتها درگیر بودم و تا الان هم که ۴۴ سال دارم درگی ...

وای تا ۴۴ سالگی؟ من ترسم از اینه که تا سال دیگه اگه زنده باشم هنوز شغل مناسبمو پیدا نکرده باشم 🙂‍↕️😔اگر تا اون سن اینطور بمونم دیوونه میشم 😭 اینکاری که گفتید رو انجام دادم ولی بازم نشد باید به مدت کوتاه این شغل هارو تجربه کنم که بدونم حسم چیه 

وای تا ۴۴ سالگی؟ من ترسم از اینه که تا سال دیگه اگه زنده باشم هنوز شغل مناسبمو پیدا نکرده باشم 🙂‍↕️ ...

البته من الان ۲ سالی هست معلم شدم و فعلا یکی از استعدادها   علایقم تامین شد و کارهای فنی زیادی بلدن و انجام هم دادم ولی اینکه کدام را بیشتر بپردازم ،مهمه البته چندین مورد هم میشه باهم انجام داد قبلا تجربه کردم اما اگر سرم شلوغ بشه معمولا انجامش سخت میشه مگر شاگردهای خوبی داشته باشم 

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

البته من الان ۲ سالی هست معلم شدم و فعلا یکی از استعدادها علایقم تامین شد و کارهای فنی زیادی بلدن ...

موفق باشید چه عالی معلم بودن خیلی خوبه و میشه در کنارش به شغل دیگه هم پرداخت می تونید تابستونا یا وقت های اضافی به اون شغل دومم رسیدگی کنید