2777
2789
عنوان

تاحالا کسی بوده که

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 16 پست
موفق باشید چه عالی معلم بودن خیلی خوبه و میشه در کنارش به شغل دیگه هم پرداخت می تونید تابستونا یا وق ...

ممنون .معلمی عشقه اینو بیشتر به عنوان پول نگاه نمیکنم .از راه فنی خیلی بیشتر میتونم دربیارم .بله فرصت زیاده حتی توی ایام تحصیل ولی کارمندای دیگه نمیتونند .ما ۴ روز میریم تا ۱۲و ربع یا بعد از ظهر ۱تا ۵

کسانیکه در مورد استخدام آموزش و پرورش ، رشته تحصیلی ،سوال درس دینی و عربی ،مشکلات فنی ،مسائل دینی و طب سنتی سوال و یا آموزش و راهنمایی نیاز دارند به آیدی شاد با ایتای بنده مراجعه کنند.هدفم کمک به  رشد مادی و معنوی انسانهاست که سود آن به خودمون بر میگرده .من دوست ندارم ابنجا وقتم را تلف کنم و می‌خواهم اصلا به ایننجا برنگردم .این آیدی شاد @Mohammadrezamahmoodi و اینم آیدی اینا@Mohamadrezamm21

ممنون .معلمی عشقه اینو بیشتر به عنوان پول نگاه نمیکنم .از راه فنی خیلی بیشتر میتونم دربیارم .بله فرص ...

بله درسته 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.