2777
2789

میگه خواستی خودت بری برو. بچه ها هم اوه خواستن باهات بیان نخواستنم بمونن پیش خودم. 

از پسر 4ساله ی داداشم عصبانی بود. همش با مشت میزنه به دخترام، حرف زشت میزنه،گوشه روسری رو تابوند زد تو چشم دخترم، سرش رو کوبید توی سر اون دخترم، 

دلم شکست ولی چه کنم بهشون حق میدم. 

همسرم میگه من نمیتونم ببینم یکی بچه هام رو میزنه و سکوت کنم، نمیتونم هم حرفی بزنم که یه موقع بی احترامی به خانوادتون میشه. پس نمیام راحت ترم. 😭😭😭😭

حق با همسرته ک ناراحته ولی اینکه نیاد زیاده رویه

شما باید اجازه ندی چون خانواده ت هستن همسرت هرچی بگه دلخوری میشه ولی تو باید از بچه هات دفاع کنی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ای ماشاالله ب بچه ۴ساله تنهایی اینهمه اذیت کرد ننه ش کجا بود ؟؟؟

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

حق با همسرته ک ناراحته ولی اینکه نیاد زیاده رویهشما باید اجازه ندی چون خانواده ت هستن همسرت هرچی بگه ...

دفاع میکنم ولی پسر داداشم اصلا حرف گوش نمیده فقط میزنه همه رو. حتی با کف دستش محکم زد تو صورت مامانش. اشک توی چشمای زن داداشم جمع شد. 

این هم شانس منه. یه خونه ی بابام رو هم باید با استرس و بدبختی برم😣 نمیدونم اگه نیاد جواب خانوادم رو ...

راستشو بگو ..بگو بچه هامو میزنه فقط اسم شوهرتو نیار بیخودی ادم بده میشه

جیش تو این زندگی😒
به همسرم که نخواد بیاد.

دخترات چند ساله هستن ؟؟؟ 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅