2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت دیگه خونه ی باباتون نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 73 پست

دوستان اون ی بچه ۴ سالس و قطعا خیلی لجباز بادعوا کردنش بدتر میشه 

ی بازی فکری مسابقه ای چیزی ترتیب بده اونم همبازی بشه در مقابل هم نباشن کم کم درست میشن اینکه بزرگترا بچه ها رک بندازن ب هم و خودشون گرم صحبت بشن و انتطار هیچ دعوا و برخوردی نباشه درست نیست دعوا کنید هم بدتره

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه من هیچوقت زدن رو بهشون یاد ندادم.

سعی من از این به بعد بهشون یاد بدی 

تا کی باید کتک بخورند؟بهت قول میدم دوبار بچش سفت کتک بخوره از بچه هات میشینه سرجاش 

به بچه هات قول جایزه ی بزرگ بده بگو هرچی زدند محکم و وحشیانه بزنید مثل خودش تا بچه را لاقل شما تربیت کنید پدر و‌مادرش که پخی نیستند

سعی من از این به بعد بهشون یاد بدی تا کی باید کتک بخورند؟بهت قول میدم دوبار بچش سفت کتک بخوره از بچه ...

الان این راهکاره؟؟؟؟ 

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰

یاد بده کمترین کاری ک باید بکنن در مقابل اذیتای یکی دیگ جبران کردنه بگو شماهام دستشو بگیرین و نزارین ...

خیلی زورش زیاده. چنان میزنه که ما که بزرگتریم دردمون میاد. من دستش رو میگیرم با پاش میزنه. نمیدونم چرا اینقدر رفتارهاش بده. 

من میگم مثلا بگم همسرم جایی کار داشت نتونست بیاد. نمیدونم خدایا....

بچه هات گناه دارن بیشتر باید برن کتک بخورن اونجا ....بگو به مادرت ناراحتی اگه درست نشد خودت تنها برو تا بچه یکم عاقل بشه

جیش تو این زندگی😒
آخه من هیچوقت زدن رو بهشون یاد ندادم.

پخمه بار نیار لطفا 

فردا میرن تو جامعه 

مردم دارن میرن کلاس دفاع شخصی شما بره داری بزرگ میکنی ؟؟؟نمیگم گرگ بار بیار  ولی ن بره دیگه 👩‍🦯 

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃                                    بحث کردن با بعضیا مثل نصب کردن ویندوز روی چرتکه س        جوابت نمیدم فک نکن زبون ندارم یا بلد نیستم آدم حسابت نکردم😅😅😅

دوستان اون ی بچه ۴ سالس و قطعا خیلی لجباز بادعوا کردنش بدتر میشه ی بازی فکری مسابقه ای چیزی ترتیب بد ...

هرجور بازی بگید میبریم تا باهاش انجام بدیم، اصلا گوش نمیده یا یکدفعه همش رو میریزه و میپاشه. 

جشن تولد دخترم رو هم زهرمارمون کرد. 

شما باید مراقب بچه ات می بودی اگه خدایی نکرده صدمه جبران ناپذیری بزنه چیکار می کنی

منم مستأصل شدم. از اونطرف بچه هام، از اون طرف دلم برای بچه ی 4ساله میسوزه میگم دست خودش نیست، از اونور همسرم. رسما دیوانه شدم

الان این راهکاره؟؟؟؟

نه عزیزم بره بشینه نگاه کنه بچه های طفل معصوم فرت فرت کتک بخورن و عین ماست نگاه کنن

تربیت کردن به معنی تو سری خور کردن بچه نیست 

بچه ای که الان نتونه از خودش دفاع کنه هیچ‌قت نمیتونه

هرجور بازی بگید میبریم تا باهاش انجام بدیم، اصلا گوش نمیده یا یکدفعه همش رو میریزه و میپاشه. جشن تول ...

ببخشید نرماله؟

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!
یکی رو میشناسم،پسر برادرش حرف زشت زده بود بهش،با سیم افتاده بود به جون بچه،دیگه حرف بد نزد،حتی مادرش ...

این دیگه ظالمه

کاربری نمیدونم چندم🤔از نی نی سایت متنفرم🌱اومدم جواب یه بنده خدایی روبدم که طبق معمول و آزادی بیانی که موج میزنه،تاپیک ترکید😶بخاطرامضام تعلیق نکنن صلوات😐 حوصله بحث ندارم،حق باشماست دوست عزیز☺️حتی به غلط!