2777
2789

مگه خستگی داره؟؟

فقط 18 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین میلیون ها بار این بحث شده اینجا

هر کسی زندگی متفاوتی داره

من خودم شاغلم شوهرم هم بهم پول میده اصلا پول من و تو نداریم

گاهی هم من بهش پول میدم

الان هدف شما از این سوال چیه دقیقا؟

مستقل بودن حسی به آدم میده که با هیچی قابل مقایسه نیست

ببین میلیون ها بار این بحث شده اینجاهر کسی زندگی متفاوتی دارهمن خودم شاغلم شوهرم هم بهم پول میده اصل ...

شوهر شما خوبه که شما میگی پول من وتو نداره

ولی یکی که گیر کرد نفهم افتاده خیلی اذیت میشه

مثل من شوهرم عین خیالش نیست که باید به هزار تومن در ماه بهم بده

ببین میلیون ها بار این بحث شده اینجاهر کسی زندگی متفاوتی دارهمن خودم شاغلم شوهرم هم بهم پول میده اصل ...

بحث استقلال نیست حس اینکه برای شوهرت ارزشمندی و دوستت داره حس اینکه یکی برات هزینه کنه من که واقعا خسته ام

خستگی روحی نداره ؟ اینکه همیشه حتی اگر سالی یه بار هم بری آرایشگاه بازهم خودت پولش بدی و شوهرت نده؟

خب چرا از شوهرتون نمیگیرید پول

اون وظیفشونه حتی اگه صد میلیون درامد داشته باشی

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
خب چرا از شوهرتون نمیگیرید پولاون وظیفشونه حتی اگه صد میلیون درامد داشته باشی

میگه ندارم میدونم مشکل داره ولی واقعاااا دیگه بریدم من برای بچه ها هم خرج میکنم ولی اون به خانواده اش کمک میکنه ولی واسه من نداره بعد تا حرف میزنم چنان آشوبی به پا میکنه که پشیمون میشم خسته شدم به خدا