2777
2789

عقدم 6 ماهه

من هفته ای یه بار میرم بیشتر مواقع هم شب نمیمونم

تا الان هم بیشتر از 2 روز تو خونه اش نبودم

اگه بمونم شام و ناهار میپزم ظرفا رو میشورم سفره را جمع میکنم و هر چی که ریخت و پاش مردم و جمع میکنم

بعد این مادرشوهرم هروقت مامانم و مامانبزرگم و میبینه میگه آره کاش کمک کنه خونه رو با هم گردگیری کنیم و اینا

آخه من یه روز میرم با نامزدم وقت بگذرونم نه این که خر حمالی کنم بعدشم خودش جوونه 50 سالشه کلا هی میره گردش اینا بشینه خونه اش و تمیز کنه کلفت نگرفته که زن خوبیه ها یکم رو مخمه اینجوری

چیکارش کنممممم

🤍✨️Hala Madrid

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهر من اینجوری بود، منم فقط تو جمع کردن سفره و ظرف شستن کمک میکردم و هفته ای یه بار بیشتر نمیرم خونه ش

هرچی بیشتر کمک کنی متوقع تر میشن

باید یه کاری کنی باهات رودربایستی داشته باشه

I will always love you❤️💖💗

مقصر مادر و همسرته

مادرت دوبار بزنه دهنش جرات نمیکنه پیشش گله کنه

شوهرتم نباید ماست باشه.

به اینا دقت کن

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

دیگه وقتی از اول انجام دادی همین میشه دیگه

منم مثل تو بودم بعد هجده سال شوهرم اعتراض کرده بود که چرا جاری میاد میشینه میخوره زن من باید مثل کلفت کار کنه

مادرشوعهم گفته بود اون از اول عادتمون داده جلو دستش بزاریم

اخه من کلا پام و نمیدانم رو پام شام اینا میپزم بعد میره جلو فامیلامون میگ آبروم میره

به کتفت عزیزم دوبار گفت همه براشون عادی میشه

الان بهت میگم همینطور ادامه بدی تا اخر عمر ازت کار میکشن

برو سنگین رنگین بشین کار خاصی هم نکن

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

تقصیرخودته بدعادتش کردی

نه عزیزم بعضی از آدما از اول توقع بیجا دارن اولین باری که اومدم خونشون بعد ناهار رفتیم بیرون پدرشوهرم داشت خودشوجر میداد چرا ظرف نشستی چه بد عادت کردنی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.