2777
2789
عنوان

همسرم امشب گفت دیگه خونه ی باباتون نمیام

| مشاهده متن کامل بحث + 1689 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم. میگم نکنه همسرم بدعادت بشه و کلا قطع رابطه کنه. آخه معلوم نیست پسر برادرم تاکی این رفتارهاش ...

روز دیگه که برادرت نیست می تونید با هم برید. ببینه دو بار جمع هفتگی رو نرفتی. یک بار خودت رفتی می فهمه که طرف حق هستی. اونم میاد بلاخره. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

پسر خواهرشوهرم کوچیک که بود همه رو اذیت میکردیعنی کار از اذیت گذشته بود، هیچ بچه ای از دستش در نمیرف ...

این هیچوقت کتک نخورده، ولی اینقدر از در و دیوار بالا میره که هر روز یه جاش کبود و زخم و خونیه. 

روز دیگه که برادرت نیست می تونید با هم برید. ببینه دو بار جمع هفتگی رو نرفتی. یک بار خودت رفتی می فه ...

آخه حالام صاف دم عید این مشکل شدیدتر شد. داستان دارم تا آخر عید. ای خدا.... 

پسرش حتی تو غذای بقیه تف میکردخیلی همه رو عذاب داد

وای این هم اگه بهش رو بدی خیلی کارهای بدی میکنه. من همش میگم هنوز بچس سرش نمیشه ولی روز به روز رفتارهاش بدتر میشه. 

وای این هم اگه بهش رو بدی خیلی کارهای بدی میکنه. من همش میگم هنوز بچس سرش نمیشه ولی روز به روز رفتار ...

نه اصلا مسئله این بچه رو دادن یا ندادن نبود

زمانی که پسرم دنیا اومد این بچه ۳ سالش بود، فکرشو بکن که سه چهار نفر مثل نگهبان مراقب بودن که به بچه حمله نکنه

چون معلوم نبود چه بلایی سر بچه بیاره

خب پس وایسا تا بزند تو سر و کله دخترت

من همش میگم حالا بچس، خوب میشه ولی هر روز رفتارهاش بدتر از قبل میشه. امشب زن عموش رو هم خیلی زد، مامانش فقط میگن نکن، میریم خونه ها. اون هم میگه همتون بدین. ازتون بدم میاد. و دوباره.... 

نه اصلا مسئله این بچه رو دادن یا ندادن نبودزمانی که پسرم دنیا اومد این بچه ۳ سالش بود، فکرشو بکن که ...

چرا اینجوری میشن بعضی از بچه ها؟! باورکن تولد دخترم رو زهرمارمون کرد. یعنی بعدش همسرم کلی نرص خورد. بادکنک ها رو کند. میرفت تا دست بزنه به کیک. وسایل رو پرت میکرد. اسباب بازی دخترام رو پرت میکرد. اون شب هم کلی حرص خوردم. 

چرا اینجوری میشن بعضی از بچه ها؟! باورکن تولد دخترم رو زهرمارمون کرد. یعنی بعدش همسرم کلی نرص خورد. ...

آخ آخ چه خاطراتی رو برام زنده کردی

هیچ کس یا نباید تولد میگرفت البته نمیذاشت چون همه چیزو خراب میکرد، یا نباید دعوتشون میکرد

هرجور بازی بگید میبریم تا باهاش انجام بدیم، اصلا گوش نمیده یا یکدفعه همش رو میریزه و میپاشه. جشن تول ...

پس با این حساب باید ببرنش دکتر عزیزم

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰