2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفته ۸ برو که خیالت راحت بشه..زودتر بری شاید تشکیل نشده باشه و استرس بگیری...الان بتا چنده؟

روز ۱۶انتقال۳هزار بود 

الان شش هفته ام و گفته هفته آینده بیا سونو یعنی ممکنه هنوز تشکیل نشده باشه

35روز بعد از انتقال میری برای سونوی قلب و دو هفته بعد تکرار میشه و دوباره میری سونوی قلب

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
روز ۱۶انتقال۳هزار بود الان شش هفته ام و گفته هفته آینده بیا سونو یعنی ممکنه هنوز تشکیل نشده باشه

ماشاءالله3000؟فک کنم دوقلو یاسه قلو باشن ان شاءالله

🌹 "رَبِّ هَب لی مِن لَدُنکَ ذرِّیَّه طیِّبه انَّکَ سمیع الدعاء" 🌹    من به دستای خدا خیره شدم معجزه کرد😍😍خدایا شکرت برای این معجزه،،هزاااااار بار شکرت،، بعد از نه سال و پنج ماه انتظار و تلاش ۹۹/۸/۲۴ ازمایش بارداری م مثبت شد،،،۹۹/۹/۱۵رفتم سونوگرافی و به لطف خدا قلب میوه ی دلم تشکیل شده بود،،۹۹/۱۰/۱۷ هم صدای قلبشو شنیدم و با چشمای لبریز از اشک شوق از خدا خواستم که همه ی اونایی که منتظرن این لحظه رو بچشن و این اشک شوقو بریزن،،اینارو نوشتم تا اونایی که عین خودم منتظرن،،امضامو بخونن و امیدوار بشن به ادامه ی مسیر،،به مسیری ک سخته ولی وقتی صدای قلب بچتو میشنوی تمام اون سختیا رنگ میبازن،،،محتاج دعاتون هستم و دعاگوی همه منتظرا،،خدایا بازم شکرت به عدد تپش های قلبم شکرررررررر،،رب هب لنا من لدنک ذریة طیبة انک سمیع الدعاء،،اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
روز ۱۶انتقال۳هزار بود الان شش هفته ام و گفته هفته آینده بیا سونو یعنی ممکنه هنوز تشکیل نشده باشه

۷ هفته ممکنه تشکیل شده باشه ممکن هم هست نشده باشه..من ۸ هفته رفتم تشکیل شده بود

35روز بعد از انتقال میری برای سونوی قلب و دو هفته بعد تکرار میشه و دوباره میری سونوی قلب

روز مثبت شدن بتا سونو شدم و گفت سه هفته دیگ بیا ولی میشه هفت هفته ،اوایل هفت هفته 

از طرفی نگرانم نمیتونم صبر کنم از طرفی میترسم بگه تشکیل نشده زوده

روز مثبت شدن بتا سونو شدم و گفت سه هفته دیگ بیا ولی میشه هفت هفته ،اوایل هفت هفته از طرفی نگرانم نمی ...

خود مرکز سونو انجام دادن؟سونوی واژینال؟من ده آبان ۹۹انتقالم بود.. ۲۴ابان رفتم ازمایش.. و پنج آذر رفتم سونو توی خود مرکز ناباروری... سونوی واژینال انجام دادن و قلب دیده شد... روز ازمایش اصلا سونو انجام ندادن 

به نظرم شماهم از روز انتقال بشمر سی و پنج روز و بعد برو سونو

ببخشید خانما روز ۱۴ انتقال عدد بتا۴۰۰۰باش خوبه؟؟

بله مثبته خداروشکر🥰من بتام۶۹۳بود

خود مرکز سونو انجام دادن؟سونوی واژینال؟من ده آبان ۹۹انتقالم بود.. ۲۴ابان رفتم ازمایش.. و پنج آذر رفت ...

اره مطب خود دکتر ،شاید بخاطر بتا بالا خواست مطمین بشه خارج رحمی نیس ،یا علت چی بود نمیدونم چون هیچ اطلاعاتی نداد بعد سونو فقط گفت سه هفته ذیگ بیا 

الان استرس بارداری پوچ و تشکیل قلب رو دارم