2777
2789
عنوان

بچه هفت ماهشو سقط میکنه 😞🖤

1485 بازدید | 66 پست

جاریم ، ناخواسته باردار شده بود

قرار بود اوایل خرداد بچش دنیا بیاد😞

می‌گفت دوسش دارم ، شبا بچش تکون میخورد ذوق میکرد 😞

سونو انومالی که رفت گفتن پسره ، خیلی دختر دوست داشت خیلی ... اما ناشکری نکرد

گفتن سالمه 

اما سونو ۳۰ هفته یا نمی‌دونم سونو برای چسبندگی رحم بود که برای کسایی که سزارین دوم هستن انجام میشه بود که رفت چند روز پیش و گفتن بچت مشکل داره🥺😭گفتن دختره 😭

فرستادن تهران سونو رنگی ، اونجا هم گفتن بچت دختره و مشکل داره از پا و ممکنه تمام بدنش همینطور باشه

اولش گفتن نامه سقط ندادن ، ولی حالا انگار طی چندین بار سونو فهمیدن ک بچه خیلی مشکل داره

امشب جاریم بستری میشه برای سقط 😭🥺😞🖤 برای دلش دعا کنید

انقدی که دل شکسته‌ست جواب تلفن هیچکس و نمی‌ده 😞😞😞

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥺💔

😭😭😭چقدر بغضم گرفته چقدر دلم گرفته براش خدایا

جاریم خیلی خانوم و خوش قلب و مهربونه 😭😭بهترین مادر دنیاست😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دومین ثمره زندگیمون تو راهه دعا کنید سالم و به موقع بیاد بغلم🥺♥️ «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الهی...

نمی‌دونم سقط یه بچه چه حسی به مادر میده ولی واسه آرامش دلش دعا میکنم

یه دختر امیدوار و پر تلاش ،(خدایا شکرت بابت همه چی 😍). می‌دونم به رویای قشنگم میرسم, میشه برای آرزوم صلوات بفرستی✨❤️عاشق زبان انگلیسی و زبان های آسیای شرقی و دوستدار موسیقی 🦋

عزیزم  

خدا برا هیچکس نیاره🥺🥺😞😞

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

اگه واقعا تایید شده که جنین مشکل داره به نظر من بهترین کار رو میکنه

مموافقم

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

چه مشکلی؟۷ماه دیگه سقط نیس ... زایمانه☹خدا به داد دلش برسه

از مفاصل و اینچیزاست😞 من فقط از مشکل پاهاش اطلاع دارم

هیچکس دلش نمیاد بپرسه ازشون ک مشکلات دیگه بچه چی هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40