2777
2789
عنوان

سلام شیرازی های مهربون

87 بازدید | 13 پست

ما به امید خدا هفته ی آینده میام شیراز

میخواستم بدونم هواش چه طوره هم روزش هم شبش

و اینکه الان شلوغ شده یا نه مسافر زیاد نداره

سوال بعدی الان که ماه رمضان است کجا باید نهار بخوریم که کیفیت داشته باشه 

ممنون میشم جوابم رو بدید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام سفرتون به خیر و خوشی 

روزها هوا خوبه شب ها سرد ،گاهی هم ابری میشه ،کلا امسال نسبت به سالهای دیگه سردتره عیدش انگار 

برا غذا من خودم اهل رستوران های لاکچری نیستم ،شهر غذا رو سرچ کن دو تا شعبه داره معمولا از اونجا میخرم ناهار اینا ،اما شب ها فست فودی ها رو بلدم تا دلت بخواد ،دو تا خوبشو بخوام بگم ،عطاویچ ،لاویا ....بازم زیاده تو شیراز فست فودی 

سلام سفرتون به خیر و خوشی روزها هوا خوبه شب ها سرد ،گاهی هم ابری میشه ،کلا امسال نسبت به سالهای دیگه ...

مرسی عشقم که این قدر خوب جواب دادی

شهر غذا ماه رمضان هم فعال است

فست فوت علی تپل رو تو اینستا پیدا کردم میگن همبراش خیلی خوبه نظرت چیه

ما ریشمک خونه گرفتیم جاش خوبه عزیزم

سلام.پیشاپیش خوش اومدین.

هوا ظهر تا عصر خوبه.شب یکم سرد میشه.

به نظرم غذا از بیرون بر بگیرید تو خونه بخورید.

بیرون بر شهر غذا توی زرهی هست که تقریبا نزدیک شما میشه.همون ریشمک.غذاش خوبه.یه بیرون بر هم هست به نام داتیس،اونم خوبه.از کجا میایین؟

سلام.پیشاپیش خوش اومدین.هوا ظهر تا عصر خوبه.شب یکم سرد میشه.به نظرم غذا از بیرون بر بگیرید تو خونه ب ...

مرسی عزیزم 

شبش یعنی باید کاپشن پوشید یا نه زخیم باشه کافیه

یعنی نمی‌تونیم از فضای رستوران استفاده کنیم

دوست ندارم تو خونه غذا بخورم 😅

از شمال میایم 

مرسی عزیزم شبش یعنی باید کاپشن پوشید یا نه زخیم باشه کافیهیعنی نمی‌تونیم از فضای رستوران استفاده کنی ...

والا باید لباس زخیم بپوشید.حالا کاپشنم بیارید چون یهو سرد میشه.اینایی که گفتم بیرون بر هستن فضا ندارن.ولی اگر رفتی سمتی بازار وکیل،برو رستوران شَرزه.

والا باید لباس زخیم بپوشید.حالا کاپشنم بیارید چون یهو سرد میشه.اینایی که گفتم بیرون بر هستن فضا ندار ...

هایپر استارم اگر برید رستوران داره.

رستوران صوفی هم هست توی خیبون ستار خان،نزدیک باغ عفیف آباد.