2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شنیدم با قطار میشه رفت ولی خیلی شلوغه برای یه دختر تنها خطرناکه

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

ما رفتیم

بد نیست، بالاخره تجربه‌ی سفر خارجیه

اما خب مردم شهرش نسبتاً مذهبین، ما حتی رفتیم نوشیدنی الکلی بخریم، بد نگاهمون کردن

چیز خاصی هم شهرش نداره، فقط دو تا خیابون پر از مغازه است

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

تو اینستا دیدم قطارش راه افتاده.

به نظر من یه دختر تنها اگه بارای اولشه؛ همچین نامعلومی نره بهتره.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوست پیدا کن

دوستام در حد ۱۹ساله هستن خانواده هاشون اجازه نمیدن

منم خانواده م ازادم گذاشتن میرم

ولی اولین بارم نیستا مثلا همین دیروز مشهد رفتم هوایی ۱روزه

کربلام تنها رفتم ولی با کاروان ولی ترکیه رو نمیدونم

دوستام در حد ۱۹ساله هستن خانواده هاشون اجازه نمیدنمنم خانواده م ازادم گذاشتن میرمولی اولین بارم نیست ...

به نظر من تجربه‌ی خوبیه

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️