یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
آخ اخ ترکیه فقط استانبول و آنتالیا بقیه اش تو دوران عثمانی گیر کردن
آره واقعاً
ما ایروان ارمنستان رفتیم، خیلی خیلی بیشتر خوش گذشت، تجربهی متفاوتی بود
اما وان انگار یکی از شهرهای اطراف ایران بود، هم از نظر جو مردم، هم از نظر مکان های دیدنی(هیچی نداشت واقعاً)
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
ما خودمون رفتیم، اما توی هتلمون کسایی که با تور اومده بودن، تور همه رو میبرد میگردوند
یه دریاچه داره که با کشتی میبرن، بعد از دریاچه یه کلیساست که قشنگه، جالبه
یکی دو تا هم پاساژ کوچیک داره و رستوران و اینا
آقایون بیشعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، میفهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر میدرخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨👩👧👦🏡❤️
واقعا هیچی نداشت؟نمیشه مثلا ماشین گرفت از وان رف استانبول یا خیلی فاصله س؟اخه هوایی خیلی گرون درمیاد ...
نه اونجوری که نمیشه رفت استانبول
خیلی راهه
مثل اینه که از تهران بخوایی بری سیستان بلوچستان
ببین واسه من جالب نبود خیلی، یعنی برای بار دوم دلم نمیخواد برم
اما به عنوان اولین سفر خارج خوبه خب
ارمنستان به من خیلی خوش گذشت، دو بار رفتم، بازم دلم میخواد برم
اهاامرسی از راهنمایی ت گل♥️والا من واسه سفرای خارجه باید از کشورای همجوار شروع کنم😂واسه ارمنستان دی ...
فدات شم💕
ما زمینی رفتیم، هم ارمنستان رو، هم وان رو(با ماشین خودمون رفتیم)
کشورای دیگه هم ندیدیم، فقط همین دو تا
اربیل عراق هم خیلی قشنگه، دلم میخواد برم، ارزون هم هست
جدیییییی باماشین چجوری میشه؟؟چند ساعت راهه با ماشین برا ارمنستان؟
آره عزیزم
ببین حدود ۱۰ ساعت تا جلفاست
شب جلفا میخوابیم
صبحش راه میوفتیم، تا مرز یه ساعت راهه، بعدش توی مرز مراحل پاسپورت و عوارض خروج هم یکی دو ساعتی کار میبره
حدود ۶ ۷ ساعت هم تا ایروان راهه