2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم بعضی روزا خیلی بی حوصله ام امروز ظهر شوهرم اومد خونه با مامانش حالا من انتظار داشتم بمونه یکم پی ...

اره واقعا سخته خواهر یا مادرت نمیان پیشت؟

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...
ببخشید زینگ برای چی میدین؟دکتر گفته ؟اخه پسرمنم همسن دختر شماست

من 5روز دیگه باید واکسنشو بزنم شما زدید

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
نه فقط جمعه ها میرم خونه مامانم ما غرب تهرانیم مامانم شرق 

منم فقد یک روز در هفته بهم اجازه میده برم. ولی خوب باز مامانم  و خاهرم بهم سر میزنن در عوض 

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...

[QUOTE=51871380]همش امیدم به اینه بعد عید بتونم برم بیرون[/QUOTE]

اره گلم بذار بعد عید پسرت شش ماهشم شده تو کالسکه میشینه خودت بابچه بزن بیرون دلت باز میشه،دوستی،همسایه ای،کسی نزدیکت نیست روزها باهاش رفت و آمد کنی؟برو خونه مادرت خواهر یا برادرت گاهی.چرا خونه نشین شدی؟؟چرافکر میکنی بابچه نمیشه جایی رفت؟؟صبح باشوهرت برو شبم بگو بیاد دنبالت.جمعه ها تعطیله برید باماشین بگردید،هفته پیش رفته بودیم شهربازی سرپوشیده یه خانواده با بچه دو،سه ماهه اومده بودن،بچه هه نمیدونی چه ذوقی کرده بوداااا

یه روز خوب میاد

عزیزم یدونه که خوبه کاری نداره واسه من دوتاس یه ۹ماهه یه دوساله دست تنها پوستم کنده شده

وای چه وحشتناک از وقتی زایمان کردم همش میگم خدایا حداقل تا ۴ سال بهم بچه نده 

درخت هر چی پر بار تر باشه و سرش خم تر 😏
[QUOTE= 51871380 ]همش امیدم به اینه بعد عید بتونم برم بیرون[/QUOTE] اره گلم بذار بعد ...

مامان و خواهرم شرق تهرانن دوستم اینور ندارم بقیه دوستامم سر کار میرن شوهرم میترسه بچه مریض شه میگه جون بگیره یکم  قبلا کارم با شوهرم بود مغازه عطر فروشی داریم خیلی سرم گرم بود الان احساس میکنم خیلی بی خاصیتم همش خونه ام