2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانما یه سوال دارم خواهشاهرکی میدونه جواب بده ممنون میشم به دختر 1سالو نیمم میخوام شربت زینک ملاس با ...

ببخشید زینگ برای چی میدین؟دکتر گفته ؟اخه پسرمنم همسن دختر شماست

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

من بچم دوماهشه از صب تا شب تو خونم شوهرمم کارش تو خونس اونم خونهیه بعضی وقتا واقعا خسته میشم  الان اصلا حوصله کارای خونرو ندارم مثلا از صب دراز کشیدم تا الان  بشدت بی حوصلم  دوروبرمم بهم ریختس   

خداجونم تو دل هیچ مادری غم نباشه ...
ببخشید زینگ برای چی میدین؟دکتر گفته ؟اخه پسرمنم همسن دختر شماست

آره دکتر داده واسه رشد قدو اشتها خوبه روی داره 

یه مامان 22ساله بادوتا دختر نازززز یه شوهر مهربوووون خدایاشکرتتتتت
من بچم دوماهشه از صب تا شب تو خونم شوهرمم کارش تو خونس اونم خونهیه بعضی وقتا واقعا خسته میشم  ا ...

منم بعضی روزا خیلی بی حوصله ام امروز ظهر شوهرم اومد خونه با مامانش حالا من انتظار داشتم بمونه یکم پیشم رفت مامانشو برسونه نموند پیشم