خانومايي كه توي اول بارداري به لكه بيني افتادن چي خورديد زودتر خوب شين؟؟؟ من هرچي شياف استفاده كردم جواب نداد داره ميشه يه ماه خسته شدم اگه دارو يا غذايي موثره بگيد
متاسفم عزیزم بیشتر برام میگی چند هفته سقط شد علت چی بود من خیلی میترسم
اصن تا میشه سعی کن استرس نداشتع باشی با اینکع میدونم سخته... منم خیلی استرس کشسدم لک بینی که شدم... دکتر میکف هیجان و استرس خیلی بدع.. تا میشه اصن سایت نیا یه مدت چیزای منفی نخون..... استراحت کن دراز کش باش بیشتر...
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن
داره بارون میباره دعات کردم خدا زودتر بهت یه نینی سالم بده
مرسی ازت واقعن خدا نی نی تو سلامت بزاره بغلت.. امروز خیلی دلم گرفته بود این پیامت الان دیدم.. الانم اشکام امد... الهی که خدا از دل و زبونت بشنوه دوست خوش قلبم... انشالله نی نی خودتم سلامت دنیا بیاد عکسش بفرستی کلی براش ذوق کنم.... از نی نی ات بخا برا خاله سمانه دعا کنه خدا بهش نی نی بده
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن