2777
2789
عنوان

واسه لكه بيني چي بخوريم

| مشاهده متن کامل بحث + 66845 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گفت خون پشت جفت جمع شده

خب پس هماتوم داری..لک بینی هات عادیه..نترس..فقط استراحت کن.یا جذب میشه یا دفع

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
من ک اصلا حتی ی دونه شیاف هم استفاده نکردم لکه بینی داشتم قرمز هم بود با اب و نشاسته قطع شد 

باید دید دلیل لک بینیت چی بوده..هماتوم به راحتی قطع نمیشه

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
چن وقته شما اينطوري هستي؟؟ آدم روحيه اشو از دست ميده كمر درد گرفتم از خوابيدن

من ۲ ماهه خوابم😣😣باید صبر کنی گلم..استراحت کتی هماتوم خطری نداره..چه کنیم باید تحمل کنیم دیگه..نترس..من منتظرم تا ۴ بهمن برم ان تی

اره ممنون ميشم بگيد

هر روز یه دونه تخم مرغ رو با یه قاشق غذا خوردی شیره انگور با هم با چنگال بزن یه کم  نمک بریز و با یه ذره کره تو ماهیتابه سرخ کن دوطرفشو سرخ کن هیچ تخم مرغ خامی باقی نمونه و بخور میتونی صبونه بخوری عصرونه یا هر جای رژیم روزانه است فقط در نظر داشته باش اینو که میخوری دیگه نباید تخم مرغ بخوری تو وعد های دیگه کتلت و الویه وو.... 

بهشت از همون جایی شروع میشه که به خدا اعتماد می کنی   سوره هود آیه۲۳ 
شیاف زیاد خیلی بده استفاده نکن من ک نشاسته و تب قاطی میکردم‌میخوردم‌خوب بود اصلا ب ی ساعت نکشیده قطع ...

همون نشاسته اى كه تو فرنى اينا ميريزيم و دون دونه ديگه نه؟؟