2777
2789

نمیبخشمون ک ب خاطر مشکلم چقدر بعدا ها تو تاپیک های دیگران سرزنشم کردین.تا هرچی گفتم مشکلمو بهم گفتین تا نتونم حرفی بزنم

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک زدم گفته بودم همسرم تو ر ا بطه سرد شده بعضی از دوستان گفتن کارش چیه گفتم توشرکت راهسازی و از ۶ صبح میره تا ۵ عصر بقیه گفتن کارش سنگینه ی عده گفتن سرد مزاجه

ولی بعدا ها تو تاپیک های دیگ تا حرف زدم ی عده کوبوندن توسرم ک چون شوهرت زیاد نزدیکت نمیشه عقده داری 

به تو فکر کردم دوباره دوباره به تو فکر کردن عجب حالی داره....(:برای همیشه از این سایت رفتم نمون جای قشنگی نیست لذت زندگی کردنو ازت میگیره

یکی دیگ تا حرفی زدم میگفت عقده داری شوهرت با ناز مال یکی دیگ رو در میاره تورو نمیخاد قیافت زشته ک نمیاد سمتت

واقعا این حرفا خیلی دل میشکنه ولی سپردم ب خدا

درضمن دوستانی ک مشکلمو کوبوندین توسرم و گفتین شوهرت میره پیش یکی دیگ و بلد نیستی زندگیتو جمع کنی

بهتون بگم مشکل شوهرم کارش و خستگی بود.الان دم عید ۵ روزه تعطیل کردن و مشکل ر ابطه مون درست شد فهمیدم همش از خستگی بود

بعد اون سرزنشاتون من روزی چند بار باخودم گفتم خدایا هیچوقت ب کسی مشکلیو نده ک بقیه با همون مشکل بکوبن توسرش و بخان دهنشو ببندن

من خیلی اذیت شدم همش میگفتم نکنه من زشتم نکنه بدنم خوب نیست ک نمیاد سمتم هزارتا فکرکردم 

ب تنها چیزی ک فکرنکردم خیانت بود چون میدونستم شوهرم همش سرکاره و بعدشم خونه و فقط از خودم ایراد میگرفتم شبا وقتی خواب بود تا ۲_۳ شب گریه میکردم 

هیچوقت نمیبخشمون

اینجا خیلی دل می‌شکنن راحت قصاوت میکنن سرزنش می‌کن منم هربار تاپیک میزنم سرزنش میکنن

سپردم ب خدا