2777
2789
عنوان

من دیگ رد دادم😭😭😭😤😤

129 بازدید | 11 پست

کلی تلاش میکنم حداقل وزنم ثابت بمونه بالا نره آخر نمیدونم این ماه رمضون چه مشکلی با من داره تا الان دو کیلو چاق شدم غذا کم میخورم بخدا

تنها اشتباهم دسر و چیزایی شیرین خوردم اونم در حد کم بخدا دیگ نمیخورم هیچی😭😭😭

خسته شدم همش رژیم همش ورزش😮‍💨 خدایا به همه استعدادی دادی به منم استعداد چاقی دادی بازم شکر😥😞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا من دارم با قرص اشتها آور پرعوارض روزی چهار پنج وعده غذا میخورم به زور نیم کیلو اضاف کردم. 

هر کار میکنم چاق نمیشم😭

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

حالا من دارم با قرص اشتها آور پرعوارض روزی چهار پنج وعده غذا میخورم به زور نیم کیلو اضاف کردم. هر کا ...

وای چی بگی بخدا راست میگی آدما یا میخوان چاق بشن یا لاغر تمام عمر هم درگیرن

ولی لاغری خوبه😭

شوهر منم میخوره و وزنش نرماله .من نمی‌خورم و مرتب میره بالا وزنم. خسته شدم دیگه

آها خب پس تیروئید داری اگ درمان بشه خوب میشی ولی من هیچ مرگی ندارم حالت نرمالم اینجوریه😂🤦🏻

وای چی بگی بخدا راست میگی آدما یا میخوان چاق بشن یا لاغر تمام عمر هم درگیرنولی لاغری خوبه😭

لاغری تا یه حدی خوبه. برا من دیگه شبیهه سوتغذیه ایا شدم، یه مانتو و لباس اندازه‌ام گیر نمیاد. صورتم خالی شده عین معتادا، وقتی منو میبینن میگن مریضی یا رژیم گرفتی داغون شدی

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

آها خب پس تیروئید داری اگ درمان بشه خوب میشی ولی من هیچ مرگی ندارم حالت نرمالم اینجوریه😂🤦🏻

سلام نه عزیزم تا ازدواج نکردم اصلا چاق نمی‌شدم فکر میکنم جنب و جوشم زیاد بود .ولی حتی قبل تیروئید هم مدام درگیر چاقی و رژیم بودم. مردم قشنگی و سرمایه ارث میبرن من از طرف پدری چاقی رو گرفتم بچه های عمه من هم خوشگلن هم خوش اندام اونوقت من شدم شبیه عمم.کار خداست دیگه.شکر