2777
2789

سلام دوستان راهی هست که بشه فوری پنج تا ده تومن وام گرفت خیلی گرفتار شدم یک ماه نهایت یک ماه و نیمه تسویه میکنم نمیخام به کسی رو بزنم تو رو خدا اگه راهی بلدین بگین 

🤍خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بلوبانک باز کن برای اینجور موقعیتا عالیه وام میده

سر سه چهار ساعت میاد حسابت 

امیدبانکم اینجوریه 

میتونی مثلا بری امتیاز امیدبانک بخری از کسی بعد وام بگیری قسطش بدی 

هر چیز که در جستن آنی، آنی

نه میخام قسط بدم

ببین من در حد ی تومن رو میدونم ویپاد میده اما نمیدونم چند روز طول میکشه که کارتت صادر بشه چون اول باید کارتت بیاد ولی خب میتونی برای روز مبادات از الان ثبت نامش کنی ی تومن وامشو بگیر و همون لحظه پرداختش و چهارده روز بعد میتونی وام بعدی یعنی دو منیو فعال کنی خلاصه میتونی برسونی ب ده میلیون برای وقتهای ضروری خوبه 

کار الانتو راه نمیندازه اما برای بعدا خوبه

بلوبانک باز کن برای اینجور موقعیتا عالیه وام میدهسر سه چهار ساعت میاد حسابت امیدبانکم اینجوریه میتون ...

حساب بلو بانک ندارم میگن باید سه ماه پول بزاری تا وام بده من فوری میخام

ببین من در حد ی تومن رو میدونم ویپاد میده اما نمیدونم چند روز طول میکشه که کارتت صادر بشه چون اول با ...

وی پاد الان ثبت نام کردم چجوری باید یک تومن وام بگیرم