2777
2789

سلام خانما

بيايد اينجا راجع به تجربياتتون بگيد تا بهم ديگه كمك كنيم

چه كارهايي براي اطلاح موهاي زائد بدنتون انجام ميديد؟

من به مدت سه سال يا شايد بيشتر رفتم ليزر و متاسفانه فقط كمي تغيير كردم و دوباره موهاي زائدم وسط هاي دوره برميگشت باخودم گفتم فايده نداره😫

البته اينكه به اين نتيجه رسيدم ليزر رو پريود ها و هورمون ها هم تاثير گذاره بي تاثير نبود

الآن خودم از پودر نوره استفاده ميكنم شنيدم خاصيت داره

تا حالا كسي تو خونه اپلاسيون كرده؟ موادش چيه و از كجا تهيه ميشه كرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزيزمموهاي زيرپوستي در نمياد؟

خیلی در میاد من که میزنم پر میشه بعضیا درمیارم بقیش اینقدر خارش میگیره تا خونی بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💔

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

خیلی در میاد من که میزنم پر میشه بعضیا درمیارم بقیش اینقدر خارش میگیره تا خونی بشه🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ...

واي😭

منصرف شدم

من موي زير پوستيو بايد حتما با سوزن در بيارم وگرنه رو مخمه و اذيت ميشم

تمام روش ها رو امتحان کردم

ژیلت که پوستو به فنا میده و موها رو ضخیم میکنه

کرم و پودر های بسته بندی شده هم با اینکه پوست رو نرم میکنن ولی تو کاهش رشد مو هیچ تاثیری ندارن و حموم رو هم به گند میکشن

نوره خوبه ، منتها اونم مثل همین پودرا شاید یه مقدار فقط رشد مو رو کم کنه

حالا اپیلاسیون

وکس رو من راضی نبودم واسه موهای ضخیم و زیاد ، اصلا برنمیداره

موم هم یکی درمیون برمیداره و زمین و زمانو به کثافت میکشه

بهترین راه اینه 

اگه سالن زیبایی خوب نزدیکتون هست که میدونی کاملا بهداشتی و مطمئنه ، اونجا برو اپیلاسیون که یه فرد کاربلد انجام بده برات

اگرم نه یه دستگاه اپلیدی بگیر خودتو خلاص کن

واي😭منصرف شدممن موي زير پوستيو بايد حتما با سوزن در بيارم وگرنه رو مخمه و اذيت ميشم

درمیاد با سوزن ولی شنیدم خوب بزنی یا آرایشگر بزنه در نمیاد من یکم ناشیم بعد دوسال 🤣🤣🤣

خوش اومدی زندگی مامان،  حساب کاربری ترک شده

جز لیزر وژیلت هیچ کدووووم بدردنمیخورن 

نوره هم تیره میکنه هم حموم ب فنا میره هم اعصاب میخاد بری یکساعت بشینی تااونا خشک شخ

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.