2777
2789
عنوان

توی گوشی نامزدم چه برنامه هایی نصب کنم که سرگرم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 41 پست

هنوز متوجه نشدم اینستا و تلگرام چ محتوای زننده ای داره😐اگ ب خیانت باشه طرف با پیامک و ایتاو روبیکاهم خیانت میکنه😂😐

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منو ممد یه تیمیم بدون هم یَتیمیم🤝🏻🗿😘هربژی کورد🦁💚

آپ فیلمجو خیلی خوبه هم سریال و فیلم ایرانی داره هم خارجی خوبیش اینه رایگان هم هست فیلم و سریال نوستالژی ایرانی من سالها قبل تو آپارات هی مدام دنبالش بودم این فیلمجو داره رنگش سبز

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه بچته

چه ربطی داره؟دوسم داره و به نظرم احترام میزاره ، واسه آرامش خاطر منم که هست یه سری چیزا رو دلی رعایت میکنه نه اینکه بهش تحمیل کنم ، بعدم یه چیز دو طرفه هست و منم خیلی کار ها رو بخاطرش رعایت میکنم 

هنوز متوجه نشدم اینستا و تلگرام چ محتوای زننده ای داره😐اگ ب خیانت باشه طرف با پیامک و ایتاو روبیکاه ...

نه اصلن بحث خیانت نیست چون تو عمرم پاک تر ازش ندیدم

بحث سر فیلم رقص و این چرت و پرت هاست که دوست ندارم ببینه و اونم به خواستم احترام میزاره ، مث من ک به خواسته هاش احترام میزارم ، یه چیز دو طرفه هست،  بعدم تلگرام رو خودش نمیخاد چون استفاده ای نمیکنه خودش فقط ایمو داره و ایتا هم خودم نصب کروم براش 

خیلیم عالیه .افرین به هردوتون

مرسی عزیزم 

دقیقا این همه تاپیک هست که طرف دلش نمیخاد ولی شوهرش هر فیلمی میبینه و هر کاری میکنه حتی خیانت هم میکنه و اصلن زنش براش ارزشی نداره و احترام نمیزاره ، حالا یه نفر که مثل من پیدا میشه که خواسته هاش برای طرفش قابل درک و احترام هستن فقط ایراد میگیرن

مرسی عزیزم دقیقا این همه تاپیک هست که طرف دلش نمیخاد ولی شوهرش هر فیلمی میبینه و هر کاری میکنه حتی خ ...

اشکال نداره . هر می نظر خودشو میده .

شما اون نظری رو که فکر میکنی درست تره بپذیر .