2777
2789

تا الان چی کار کردید 

من آزمون ماز میزنم روزی متوسط روزی ۱۰۰ تا ۱۲۰ میانگین تست میزنم و بین ۷ تا ۸ ساعت مطالعه دارم و هروز هم ۵ تا درس میخونم ۴ تا تخصصی و ۱ دونه عمومی 

بنظرتون قبول میشم ؟ شما نتیجه نگرفتید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دوازدهم میشمیعنی نرسیدی؟ از تابستون روزی چند ساعت خوندی؟

تابستان حدود ۶ ساعت اینا 

الانم گاهی ۷ ساعت میخونم گاهی ۸ گاهی هم ۶ 

تابستون خوب بود یه پیش خوانی کردم تا حدودی جلو بردم درسارو

تابستان حدود ۶ ساعت اینا الانم گاهی ۷ ساعت میخونم گاهی ۸ گاهی هم ۶ تابستون خوب بود یه پیش خوانی کردم ...

من تابستون روزی همون ۶ساعت . دهم و یازدهم رو تموم می کنم که دیگه جمع بندی بشن این دو سال . مشاور هم میگیرم با کتاب .

از اول پاییز دوازدهم شروع می کنم...به نظرت دیره؟ پاییز به غیر از مشاور و کتاب آزمون قلم چی هم میرم .

رشتمم انسانی

من تابستون روزی همون ۶ساعت . دهم و یازدهم رو تموم می کنم که دیگه جمع بندی بشن این دو سال . مشاور هم ...

اگه انسانی خو راحتی چون بیشتر حفظی اوکیه میرسی ولی ب نظر من مشاور پول هدر دانه من خودم ۳ ماه داشتم خودم خر ک نیستم میتونم بخونم دیگ تمدید نکردم

اگه انسانی خو راحتی چون بیشتر حفظی اوکیه میرسی ولی ب نظر من مشاور پول هدر دانه من خودم ۳ ماه داشتم خ ...

اها باشه مرسی .

ولی تو چون تجربی . بیشتر باید بخونی هااا! روزی ۸ساعت روزای مدرسه و تعطیل هم ۱۰ ساعت .

تستت هم بیشتر کن ۱۵۰ اینا... چون تجربی درسا فرمولی و مفهومیش بیشتره!

من تابستون روزی همون ۶ساعت . دهم و یازدهم رو تموم می کنم که دیگه جمع بندی بشن این دو سال . مشاور هم ...

تو بیشتر تمرکزت بزار رو دوازدهم حدود ۸۰ درصد برا دوازدهمه ۶۰ درصد ک معدله ۲۰ درصد کنکور هم از دوازدهم 

نگران نباش ۱۱ هم مثبت میشه مثل همیشه