2777
2789
عنوان

توی گوشی نامزدم چه برنامه هایی نصب کنم که سرگرم بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 41 پست
چندسالته؟مذهبی هستی؟

۲۲ سالنه عزیزم

نمیشه گفت مذهبی عادی ام ، اتفاقن خیلی هم آزادم و این که نمیخام هر برنامه ای داشته باشه ربطی به اعتقاداتم نداره ، به حس حسادت دخترونم برمیگرده و در کنارش نمیخام چشمش به این چرت و پرت ها بخوره چون خواسته یا نا خواسته روی فرد تاثیر میزاره،  اینا به کنار خودش مشکلی نداره و به خواستم احترام میزاره چون براش آرامش خاطرم براش مهمه و درضمن یه چیز دو طرفه هست که منم خیلی از خواسته هاش رو رعایت میکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صد در صدchatGBT رو نصب کن

که چی بشه ؟هوش مصنوعی به کارش نمیاد عزیزم درضمن خودش فردی نیست که بخاد این برنامه ها رو داشته باشه چون انقدر سرگرم کارش و من و مشکلات دیگه ی زندگیه که وقتی برای این چرت و پرت ها نمیمونه ولی من واسه سرگرمی گفتم چند تا برنامه واسش نصب کنم  که حوصلش سر نره 

خواهش🌷❤️فقط فیلم و سریال هاش بدون سانسوره اما من ندیدم چیزای خیلی بد بزاره یا فیلماش خیلی بد باشنبه ...

نه بدون سانسور بودنش مشکلی نداره عزیزم فقط میخام سرگرم بشه یکم از استرس و فشار کاری زندگی کم بشه مخصوصن وقتایی که تنهاست

به نظرم این قضیه درست نمیاد

مهم نظر منه که برای طرفم قابل درک و احترامه 

بعدم اون اصلن درگیر همچین برنامه هایی نیست انقدر که سرگرم کار و زندگی و منه ، من واسه سرگرمی و اینکه حجم فشار کاریش بالاست و مخصوصن وقتی تنهاست حوصلش سر نره گفتم براش چندتا برنامه نصب کنم 

مهم نظر منه که برای طرفم قابل درک و احترامه بعدم اون اصلن درگیر همچین برنامه هایی نیست انقدر که سرگر ...

باشه حالا نخور من نگفتم نظر کس دیگ ای مهمه

اینقدر محدودیت حتی با اسم درک و احترام اخرش یه جایی کار دستت میده

هلیا خانوم و دیگرررر هیچ
باشه حالا نخور من نگفتم نظر کس دیگ ای مهمهاینقدر محدودیت حتی با اسم درک و احترام اخرش یه جایی کار دس ...

اخه کامنتهای اینطوری زیاد بود منم گفتم تو پست بگم که تموم شه بره ، خوب دو طرفه ست عزیزم ، منم از یه سری چیزا بخاطرش گذشتم ، آره حرف شما هم درسته که حساسیت و گیر دادن زیادی آخرش جالب نمیشه ولی خب خودشم میلی نداره و فقط یه ایمو نصب میکنه چند بار برنامه دیگه نصب کرده و خودش پاک کرده چون براش جالب نیستن واسه همین چند تا برنامه خوب که بتونه فیلم ببینه میخاستم معرفی کنن که براش نصب کنم ، اون حتی گوشی درست و حسابی هم نداره که نتش کار کنه هر چی هم میگم میلی به خرید نداره و خودم تو ذهنمه براش گوشی بگیرم 

چه استدلال عجیبی واسه برنامه گوشی هم شما تصمیم میگیرین؟

ناسلامتی شوهرمه 

تو هر تصمیم همدیگه  و هر کاری به هم نظر میدیم و نظراتمون برای جفتمون قابل احترامه حتی اگه مخالفتی هم بود با دلیل قانع کننده میپذیریم