2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان لباسشویی دوو هم بگین چطوره اگه دارین

من تو 5 ساله که دارم و تمیز هم میشوره و از این نظر عالیه، تنها مشکلش سر وصدا و لرزش زیاد موقع خشک کردنه، نمیدونم شاید مدلای جدیدترش این مورد رو نداشته باشه. فکر کنم الجی بهتره

آره خیلی کارآمد هست اگه پول داری بخری برا جهازت الان بخر اگه نداری بزارش بعدا از جیب شوشو بده  ...

الانم میخام بندازم گردن شوشو بخره! چند نفره بخرم بهتر ه نمیتونم دوتا بخرم گفتم ی ۱۲ نفره بخرم واس مهمونیا.

نه گلم یه برچسب هست مصرف انرژی هم میزنه تو اون مدلش نوشته 

من اينو پارسال خريدم اخرين مدل بود برنامه نيمه شور سبدهاشم واسه قابلمه جمع ميشه

من با تلاشم زندگي ميسازم كه همه تو حسرتش ميمونن 
بچه ها مغازه دوستشه تو کارتنش نداره  تموم کرده  مغازه که گذاشته اکبنده همینو بگیرم اشکال ن ...

ببین اگه مدت طولانی آفتاب نخورده و خط و خش نیفتاده بگیر. اگه میتونی هم صبر کن آکبند بیاره واست خیالت راحت باشه

فقط دقت کن ظرفشویی الجی ده دوازده مدل داره که هم امکاناتشون خیلی متفاوته و هم قیمتاشون. بری سایت گلدیران میتونی ببینی مدلا و قیمتا رو. با توجه به اون انتخاب کن