2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الجی مگه ایرانیه عزیزم ؟

ال جی کره ای هست 

هیچ کدوم از ماشین ظرفشویی ها ایرانی خالص نیست 

منتها بعضی هاش در ایران مونتاژ میشه 

خود شرکت ال جی ایران کارخونه داره 

اگه اشتباه نکنم اصفهان هست 

پاک شوما هم با شرکت ال جی قرداد داره و موتور وسیله ها ش و قطعات اصلیش برای شرکت ال جیه 

که انصافا هم ماشین ظرفشویی های خوبی داره 

من مدل DC75 رو دارم که تا پارسال آخرین مدل بود، الان رو نمیدونم.  14 نفره، سه طبقه مجزا و قابل ...

میشه غکس ماشین ظرفشوییتو بذاری؟؟ میخواستم رنگشو بدونم . میخوام بدونم تیتانیوم همون رنگ اینوکس یا نقره ایه؟؟

مینا قری هستم
من دوساله دارم خوبه

م.ببخشید تو ماشین طرفشویی شما هم اب هست؟؟قسمت فیلترش  رو میگم. وقتی فیلترش  رو درمیارم تو محفظش  آب هست....  قسمت نمکش  هم درش رو باز کردم ی دفعه آب ریخت بیرون. برای شما هم اینطوریه؟ 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
سلام من ده ساله ال جی دارم ... اولا بدون تسمه هاش بی صداست که جدیداش بدون تسمه هستش ... تمام ظرفشویی ...

م.ببخشید تو ماشین طرفشویی شما هم اب هست؟؟قسمت فیلترش  رو میگم. وقتی فیلترش  رو درمیارم تو محفظش  آب هست....  قسمت نمکش  هم درش رو باز کردم ی دفعه آب ریخت بیرون. برای شما هم اینطوریه؟ 

الا بذکر الله تطمئن القلوب
م.ببخشید تو ماشین طرفشویی شما هم اب هست؟؟قسمت فیلترش  رو میگم. وقتی فیلترش  رو درمیارم تو ...

سلام نه اصلا ...شماحتما به نمایندگیش زنگ بزنین راهنمایتون می کنن 

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))