2777
2789

چرا بعضی از اقایون اینقد هولن مخوصا سن بالا ها😂🤣🤣🤣🤣🤣انگار تاحالا  خانم ندیدن🤣🤣🤣توی اینستا یه کامنتی گذاشتم یه اقای ۵۸ اینا داره هی پیله کرده حالا خوبه محلش نمیدم کلا اهل این حرفها هم نیستم اما یکی نیست بگه عمو از سنت جالت بکش🤣🤣🤣🤣

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینستا بلای خانمان سوزه 

سه چهار تا دختر تاحالا به شوهر من پیام داده بودن درخواست دایرکت پیاماشونو شوهرم قبول نمیکنه اما واقعا بدم میاد😐

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
اینستا بلای خانمان سوزه سه چهار تا دختر تاحالا به شوهر من پیام داده بودن درخواست دایرکت پیاماشونو شو ...

وای خاک عالم خانم ها درخواست دادن؟داریم به کجا میریم دم شوهرت گرم

اینستا بلای خانمان سوزه سه چهار تا دختر تاحالا به شوهر من پیام داده بودن درخواست دایرکت پیاماشونو شو ...

به همسرت بگو پیجشو پرایوت کنه

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

وای خاک عالم خانم ها درخواست دادن؟داریم به کجا میریم دم شوهرت گرم

درخواست مستقیم نه  مثلا پیام داده بودن سلام 

سلام خوبی؟؟؟

چند سالته واینها

اگه چشمت افتاد بخون😋😋😋😋اول آنکه  دوستت دارم بی قید و شرط دوم آنکه هر آنچه بین ما شد اولی را از یاد نبر    .........................................در خواست دوستی قبول نمیکنم( دیگه ناراحتیتون پای خودتون😀)...
درخواست مستقیم نه مثلا پیام داده بودن سلام سلام خوبی؟؟؟چند سالته واینها

خب چه دلیلی داره به مرد پیام بدن

به همسرت بگو پیجشو پرایوت کنه

پرایوته

اون بالا سه نقطه رو بزنی میتونی پیام بدی 

اوناهم از اونجا پیام میدن 

البته تا درخواست پیام رو قبول نکنی پیامشون سین نمیخوره و نمیتونم یک پیام بیشتر بفرستن