2777
2789
عنوان

ترس از رانندگی

237 بازدید | 25 پست

سلام خانما

من رانندگی رو دوست دارما لذت بخشه واسم

اما وقتی قراره از کنار یه ماشین رد شم یا سبقت بگیرم میترسم

در کل خوب نیستم توش و الانم مجبورم رانندگی کنم

چکار کنم؟

فقط تمرین و‌ گذشت زمان 

اینو منی میگم که بشدت ترسو بودم دست و پامو گم میکردم حتی یبار از شدت استرس تو سرپایینی نزدیک بود یه سگ رو له کنم 

الان سه ماهه رانندگی می‌کنم انگار از اول رانندگی بلد بودم انقد عادی شده برام 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منمممم حتی کلاس هارو رفتم مربیم میگ خوبی ولی خیلی ترس از رانندگی دارم خیلییی ک واقعا برا دانشگاه رفت ...

من تازه باید تو جاده هم برم و بیام

خیلی احساس بی عرضه بودن میکنم

۲۰ سالم من دیگ از استرس آزمون شهری ام نرفتم

من ۲۶ سالم

ازمون شهری هم دفعه دوم قبول شدم

ولی اونجا که امتحان گرفت یه جاده خلوت بود

الان میترسم برم بیرون یه جا گیر بیفتم نتونم کاری بکنم

حدودا چقدر طول کشید؟ هر روز تمرین میکردی؟ کلاس رفتی یا خودت

من ۷ سال پیش رفتم برا گواهینامه متاسفانه مربی خوب یادم‌نداد خودش کلاچ میگرفت همش برام 

نشد خوب یاد بگیرم از طرفی هم شوهرم پارتی داشت تو آموزشگاه و گواهینامه رو همینجوری گرفتم ولی اصلا رانندگی نکردم تا دوسه ماه پیش که به خودم اومدم گفتم باید بشینم و‌تمرین کنم دو هفته شبا میرفتیم تمرین با شوهرم،حتی کلاچ ترمز رو یادم رفته بود ولی تو اون دو هفته کامل یاد گرفتم کنترل و هماهنگی کلاچ ترمز و دنده ی مناسب و … 

بعد شروع کردم صبح ها بچه هامو مدرسه بردم تنها  

کم کم کامل یاد گرفتم دونه دونه جاهایی که میترسیدم رو تنها رفتم خودم مخصوصا یه سربالایی هست بشدت ترس داشتم ازش ولی یروز تنها رفتم اون مسیر رو ذوق مرگ شدم 😄این وسطا کلی تجربه دستم اومد حتی یبار نزدیک بود تصادف شدید کنم چون به اینه ها توجه نمیکردم الان تجربه شده برام همش حواسم جمعه 

خلاصه تو یکی دوماه یا کمتر کامل یاد گرفتم رانندگی رو‌

حدودا چقدر طول کشید؟ هر روز تمرین میکردی؟ کلاس رفتی یا خودت

راستی اینم بگم من دنده عقب بلد نبودم تا هفته ی پیش که داشتم میرفتم بیرون یهو دیدم‌مسیر بسته هست و‌باید کوچه رو دور بزنم از اونور برم 

ناخودآگاه دور دوفرمونه زدم  

برگشتنی هم حواسم نبود وارد همون کوچه شدم ولی با دنده عقب ازش اومدم بیرون و وارد خیابون شدم و مسیرمو‌ادامه دادم 

میخوای راننده بشی فقط و فقط تنها ماشین رو بردار برو بیرون کسی پیشت باشه کارت سخت میشه