2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن

1041 بازدید | 60 پست

یا تجربه نزدیکانشون رو دیدن

زندگی بعد طلاق چطوریه؟ 

چی ببینید جدا میشید؟ 

به عنوان تاپیکای من یه نگا بندازین ببینید زندگی بعد طلاق بهتره یا این زندگی که دارم

خیلیا از طلاق منو ترسوندن مخصوصا وقتی بچه کوچیک باشه و آسیبایی که بهش وارد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه بچتو با خودت میبری که هیچ اتفاقی براش نمیفته ولی اگه قراره بندازی زیر دست شوهر و مادرشوهر و عمه و زن بابا که بشین زندگیتو بکن. اونا بهترین آدمای دنیا هم که باشن بازم بچت عقده ای میشه وقتی ازت محروم بشه

طلاق بده 

مامان بابات آی میدن زیر بقلت بیا ال و بل میکنیم و ..

ولی بیای کلا رفتارا عوض‌میشه

بعد هر جا بری اخم و تخمه 

برادرات میترسن زنشون یاد بگیره 

زنا میترستن بری روشون

نگن بهتم‌کاری میکنن نری

بعد حرف زیاده 

بعد از بچت بعنوان اهرم‌فشار استفاده میکنن نشونت نمیدن بچه هم اسیب زیاد میخوره و بی پولی و عدم استقلال و اگرم خونه بگیری همسایه ها مزاحمت ایجاد میکنن با بچه ازدواجت به مشکل میخوره میترسن بیاریش ... اوههههه خیلیه 

تاجاییکه میتونی بساز بخاطر بچت.اصلا شوهرتو نادیده بگیر فکرکن هم خونته.قراره طلاق بگیری ببری ببینم بعدا یه مرد سن داری باهات ازدواج کنه و بچه اونو بزرگ کنی.خب بشین سرزندگیت بچه خودتو بزرگ کن