2777
2789
عنوان

خانمایی که طلاق گرفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 60 پست
آخه من واقعا تو جهنم دارم زندگی میکنمنمیتونم باور کنم بعد طلاق زندگیم از این سخت تر میشه

اگ جهنم خودت باید دو دو تا چهار تا کنی بعضی وقتا واقعا طلاق راه علاجه

من خودم ت عقد طلاق گرفتم و ۵ سالع مجردم هنوز 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچکس جز خودت کاملا از شرایط زندگیت باخبر نیست. اگه دلیل قاطع داری و نمیتونی شوهرتو و زندگیتو هیچ جو ...

بچه تو یه محیط پر متشنج بزرگ بشه آسیب نمیبینه؟ همیشه شاهد بی احترامیای باباش به مامانش باشه، یه مامان افسرده و گوشه گیر داشته باشه آسیب نمیبینه؟ 

من جداشدم .. دوباره هم برگردم عقب جدا میشم ..ولی سختیای زیادی کشیدم اتفاقای سختی پشت سرگذاشتم ..تنهابوده ن ،دنبال کار گشتن ..دنبال خونه گشتن ..نگاهای بقیه تهمت زدن پشت سرت حرف زدن ..مخصوصا اگه خانواده پشتت نباشن ..کلا جدایی برابر با همه جوره تکیه به خودته ..باید همیشه سرت بالاباشه باتمام درد و ضعف و سختیایی که داری ..

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
بحث مالی از همه مهم تره

میرم سرکار پول درمیارم

این مرد منو داغون کرده

کتک فحش های رکیک بیرون انداختن از خونه محروم کردن از دیدن پدر مادرم خساست بیش از حد که به خانوادش پول میده اما به من نه بی حمایتی بی محبتی 

باسوادی؟

طلاق بگیری میتونی مستقل باشی؟

میتونی زندگی بچت رو تنهایی بسازی ؟

خونه کرایه کنی و آواره خونه این و اون نشی؟

یا لنگ یک قرون دو هزار می‌مونی و دستت جلو این و اون دراز میشه؟

اگه نمیتونی بعد از طلاق یه شغل در شان و آبرومند داشته باشی بشین خونت و بساز که برای زن مطلقه حرف زیاد میسازن 

تنها میشی 

من طلاق گرفتم

یه زمانایی سخته مثلا خریدام سنگینه دستم درد میگیره یا شبا گاهی پسرم زود میخوابه دلم میخواد با یه نفر صحبت کنم و.. ببین جزییات که بهش قبل جدایی توجه نمیکنی ازیتت میکنه گاهی

ولی در کل همین که پسرم کنارمه اصلا ناراحت نیستم

الا مستقل شدیم 

زندگیه خوبی هم داریم

میرم سرکار پول درمیارماین مرد منو داغون کردهکتک فحش های رکیک بیرون انداختن از خونه محروم کردن از دید ...

سر کار بری نهایت سه روز 

چهار رابطه میخوان ببخش رک گفتما من ۱۸ سال مطلقه بودم از۲۰ تا ۳۸ سالگی 

میگن نگاه جامعه نسبت بهت عوض میشه راسته؟ از لحاظ مالی چطوری تامینش میکنی؟

عزیزم من یک سال و یکم بعدش ازدواج کردم مجدد 

بچه هامم در رفت و امدن

چه بی تابانه میخواهمت،ای دوری ات آزمون تلخ زنده به گوری