2777
2789

من شوهرم اول ماه رمضون گفت مهمونی بدیم بزرگترا رو دعوت کنیم منم گفتم نمیخوام مهمونی بدم هرکی دلش خواست مارو خودش میاد مامان باباهامونو گفتم بعد الان مامانم زنگ زده ک میایم خونتون بعد مادرشوهرم اینا هم طبقه پاینمونن مامانم گفت زشته اونا نباشن فک میکنن مارو دعوت کردی اونارو نه اونا رو هم دعوت کن منم همین حرفارو ب شوهرم گفتم گفت من بهت گفتم حرفمو گوش ندادی الانم خانواده من پیش خانواده تو راحت نیستن نمیدونم چیکار کنم خانواده من بیشتر میان خونمون ولی اونا میگن دلمون نمیاد شما ب خرج بیوفتین ما نمیاییم

حرفام خطاب ب شخص خاصی نیس ولی اگ کفشه اندازت بود بپوش سیندرلا😉
همه رو با هم بگو ک حرفیم پیش نیا دیگ

من گفتم همه باهم بیان ولی شوهرم گفت خانواده من پیش خانواده تو راحت نیستن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وااا مگه می‌خوان چیکار کنن تو خونه شما که راحت نیستن؟؟؟

دیگه آدم خرید می‌کنه و ... جفتشو با هم میگه و راحت میشینه 

به شوهرت بگو خب خانواده منم شاید اونجوری که باید جزو خانواده تو راحت نباشن ولی اگه بخوام جدا بگم من سختم میشه پس ترجیح میدم با هم دعوت کنمشون

یه شب مادرت رو دعوت کن شب بعد مادرشوهر رو.

من نمیدونم روابطتون چجوریه ولی در حد همین متن، کار مادرت اشتباهه که برای تو مهمون دعوت میکنه. خودش میاد خوش اومد ولی نباید تو کار بقیه دخالت کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
مادرت حرف بدی نزدهشما هم حرف بدی نزدیشوهرت داره الکی بهونه میکنهبگو باشه مادرمینا بیان فردا هم خانوا ...

پدرشوهرم طوریه ک میاد شام میخوره زود میره شوهرمم میگه پدرش چون با رکابی میاد بالا و زود میره میخواد خانوادش راحت باشن