2777
2789

هرچقد دنبال جمع بندی ترم دومش میگردم نیس درسا عوض شدن ؟چجوریه

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

هست عزیزم

کل گوگل و یوتیوبو زیرو رو کردم فقد حل نمونه سوال داش جمع بندی اینا نداره فقد برا ترم یکش محتوا تولید کردن

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کل گوگل و یوتیوبو زیرو رو کردم فقد حل نمونه سوال داش جمع بندی اینا نداره فقد برا ترم یکش محتوا تولید ...

عزیزم فکر کنم بیناییتو از دست دادی چون که من سرچ کردم توی گوگل جمع‌بندی ریاضی ترم دوم پایه هفتم راهنمایی ۱۰۰ تا فقط فیلم اومد بیشتر از ۱۰۰ تا

عزیزم فکر کنم بیناییتو از دست دادی چون که من سرچ کردم توی گوگل جمع‌بندی ریاضی ترم دوم پایه هفتم راهن ...

گلم فقد فیلم نیس یه کلیک روش بزن میبینی داره برگه امتحانی داره حل میکنه

گلم فقد فیلم نیس یه کلیک روش بزن میبینی داره برگه امتحانی داره حل میکنه

خوب عزیزم تو جمع‌بندی چیکار می‌کنم همین کارو انجام میدن دیگه یه سوال می‌ذارن جلوشون شروع می‌کنن حل کردن بعد توی این سوالا که حل می‌کنن متوجه میشی جایی که مشکل داری رو حل می‌کنی

خوب عزیزم تو جمع‌بندی چیکار می‌کنم همین کارو انجام میدن دیگه یه سوال می‌ذارن جلوشون شروع می‌کنن حل ک ...

من منظورم این نیس یه جمع بندی میخواستم ک چنتا فصلو تو زمان کم توضیح بده بعدم نمونه سوال حل کنه

من منظورم این نیس یه جمع بندی میخواستم ک چنتا فصلو تو زمان کم توضیح بده بعدم نمونه سوال حل کنه

عزیزم اگه اون مد نظرته باید توی گوگل سرچ بکنی توضیح فصل مثلاً ۵ ریاضی هفتم بعد میاد بهت توضیح میده دیگه چقدر قضیه رو سخت می‌کنی

عزیزم اگه اون مد نظرته باید توی گوگل سرچ بکنی توضیح فصل مثلاً ۵ ریاضی هفتم بعد میاد بهت توضیح میده د ...

اینو میدونم من چیز دیگه ای میخواستم ک نیس متاسفانه