2777
2789
عنوان

لطفاکمکم‌کنین‌وتجربتون‌روبگین

104 بازدید | 24 پست

سلام‌خانمابچه‌من‌۱۷ماهشه‌هیچی نمیخوره بدغذاشده ‌واقعاعصابموخورد میکنه‌

چیکارش کنم‌لطفاکمکم‌کنین‌داره لاغر‌میشه‌بردم‌بهداشت‌وزنش از‌نمودارپایینه 

وزنش هنوز۹کیلوهم‌نشده 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودمم ۱۹سالمه‌شایدازبی‌تجربگی اینجوری شد

یا دندون داره در میاره ...یا بی اشتهایی اش بخاطر رفلاکس پنهان...ببرش گوارش اطفال...کمکت می کنه

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤

یا دندون داره در میاره ...یا بی اشتهایی اش بخاطر رفلاکس پنهان...ببرش گوارش اطفال...کمکت می کنه

یعنی‌خوب‌میشه‌

دارم‌دیوونه‌میشم‌خیلی‌لاغرشده‌

سوء‌تغذیه گرفته‌ازبس‌هیچی نمیخوره

اگر شیرت کمه و وابستگی زیادی به سینه مادر داره خب مسلما سیر نمیشه و وزن هم نمی گیره

با دکتر مشورت کن و از شیر بگیرش . مطمئن باش غذا خوردنش خوب میشه و وزنش هم میره بالا . بهت قول میدم بهتر میشه

خدایا... هرکس... بیادم هست بیادش باش کنارم نیست کنارش باش و اگر تنهاست پناهش باش

Click Here 2 Get Free Comment Pics
Free Glitter Graphics

یعنی‌خوب‌میشه‌دارم‌دیوونه‌میشم‌خیلی‌لاغرشده‌سوء‌تغذیه گرفته‌ازبس‌هیچی نمیخوره

حتما خوب میشه ...خوده دندون عامل بی اشتهایی ...دختره من دو سال هشا ماهشه و داره دندون کرسی  در میاره ..انقد بی اشتها و یی خوابه که حد نداره ....تازه دختره من موقع دندون یبوست میشه ...ولی گذراست 

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤