2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
شورت ننه خودته با شوهرت ریختن رو هم تورو هم گذاشتن دم در شب ساعت 9اشغالی بیاد ببرتت🤭🤭🤭

عه پس شوهر تو با مادرت روهم بودن ک توهم داری همه همبنجورن

از این حرفت مشخص شد بچه زنا هستی برو برو حرومزاده 

اسکل عقب مونده من خونه ندارم ک پرتم کنه اتفاقا جلومم گرفت الانم جونشو برام میده ولی تو رو از خونه بی ...

😂 😂 😂 🤣 خب منم فهمیدم بی خونه ای وگرنه زیر پل تو سطل آشغال ننت نمیزایید تورو تازه بابا هم نداری باید بری افغانستان دنبال بابات بگردی🤣🤣🤣بقیش بلاهایی که سر خودت اونده تو برو ببین شوهرت شبا کیو بغل میکنه زندگی خودتو جمع کن

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه پس شوهر تو با مادرت روهم بودن ک توهم داری همه همبنجورناز این حرفت مشخص شد بچه زنا هستی برو برو حر ...

حرومزاده هفت جدوابادته مادر ج ن ده 40 پدر🤣🤣🤣مردم عین تو نیستن فعلا چقدر هیکلت عنه قیافت میمونه که شوهرت حتی حالش بهم خورد بک ن تت‌ رفت سراغ زنای دیگه🤣🤣🤣

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

پول شوهرمه دلش میخواد قائم کنه گوه خوریش به تو نیومده تو فعلا برو بین می شبا تو بغل شوهرت می‌خوابه ش ...

فعلا تو برو ببین شوهرت پولشو خرج کدوم ج نده ای میکنه گوه منم نخور فشار بخور فقط

فعلا تو برو ببین شوهرت پولشو خرج کدوم ج نده ای میکنه گوه منم نخور فشار بخور فقط

فعلا تو گوه بخور فشار هم بخور پول شوهرمم به خودم مربوطه تا جونت در بیاد🤣🤣🤣تو اگه بیل زنی برو زندگی خودتو جمع کن شوهرت دنبال چ ن ده ها آویزون نشه اینقدر حالششش ازت بهم میخوره حقم داره بنده خدا آخه سگ تورو م ی ک نه😂😂🤭🤭🤭🤭

شاید میخواد یکم پول جمع کنه شما ندونید😂 پیش میاد حس میکنه همه چی رو داری ازش سلب میکنی ، احتمالا قبلا یه دعوای حسابی سر مسائل مالی داشتید ، این بنده خدا هم یه کارگذار بورس پیدا زده براش سرمایه گذاری کنه پول دستش باشه ، این فقط یه حدسه منو پاره نکنید لطفا ✌🏻😅

انسانم آرزوست 

ب همین خیال باش خوشم اومد قشنگ فشاریت کردم

😂 😂 😂 🤣🤣 🤣 بی خونه که هسنی

بی پدر هم هستی

ننتم ج ن د ه هست

خودتم که هیکلت عین عنه 

شوهرتم که بهت خیانت کرده انداختتت هم بیرون تازه

بعد تو بازم آویزونش شدی التماس ک نندازتت تو کوچه 🤭🤭🤭🤣🤣🤣خب دیگه خودت گفتی چقدر فشاری شدی تازه اوندی اینجا عقدتو خالی کنی سر بقیه ولی گیر بد آدمی افتادی چون یجوری ریددددم دهنت که تا فردا سیر سیر باشی 😂😂😂🤭🤭🤭حالا برو بشین حرصتو بخور شوهرت کیو چجوری بغل کرده شبا ک ر دتش😂😂😂

چقدر شهوتی هستی همش دوس داری بکنتت

خیانت بدجور روت اثر گذاشته آخی طفلی

چقدرررر بی تربیتید شما که دارید دعوا میکنیدخجالت بکشید

از اول بخون چیا گفته خودشو خوب نشون داد اونده اینجا پیک می هول

شاید میخواد یکم پول جمع کنه شما ندونید😂 پیش میاد حس میکنه همه چی رو داری ازش سلب میکنی ، احتمالا قب ...

آره اینم هست چون یبار گفت میخوام برای سالگرد ازدواجمون سورپرایز کنم گفتم پولشو بده خودم گفت دوس ندارم همه پولا دست تو باشه همیشه دلم میخواد خودم بخرم