2777
2789
عنوان

این چی بود تو گوشی شوهرم دیدم بیایید لطفا بگید جریان چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8697 بازدید | 202 پست
شوهر من خیانت کرده ولی خداروشکر مثل شوهرتو بهم نگفته از خونم برو اتفاقا جلومو گرفت ک نرم الانم همکار ...

😂😂😂😂واییی خدا شوهر من کی گفته برم بیرون اتفاقا روزی هزار بار برام میمیره و زنده میشه هرچی باشه گولش قائم کنه عادیه تو زندگی بالاخره عین شوهر تو نیست که عین یه دستمال کثیف استفاده کرد انداخت دور🤣🤣🤣خوب همینجوری حال بهم زن بودی که بهت خیانت کرده خدا شفات بده داروهاتم سروقت بخور 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

حسود😂😂توهم فعلا ک تو زدی اوندی یه سره میگی تو همونی بودی ک شوهرت خیانت کرده بود میگم من تاپیکام سر ...

برو بابا اسکل عقب مونده من تورو از کجا بشناسم بخام زندگیتو خراب کنم زندگیت همینجورش خراب هست 

عقدع کردی از دیروز ده تا تاپیک زدی برو برو تورو خدا زده من دیگ کاریت نداشته باشم بهتره ضعیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خر پدر و مادرته خر عزیز ترین کسته خر خودتی همین کافیه براتگوه منم ب دهنت شیرین اومده همینجور بخور

من ریدم دهن ننه جندت و پدر مادرت پدر سگ که بار اول و آخرت باشه اینجوری گوه میخوری اسهال همینجوری گوه بودی که شوهرتم بهت خیانت کرده عجب کرده دستشم درد نکنه امثال تو باید رید به هفت جدو ابادشون

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

برو بابا اسکل عقب مونده من تورو از کجا بشناسم بخام زندگیتو خراب کنم زندگیت همینجورش خراب هست عقدع کر ...

فعلا که خدا تورو زده بدجور زده بالاخره نتیجه زیر پل گیدا شدنت همین میشه دیگه نتیجه زیر خوابی ننت شده عنی عین تو ک چشم دیدن زندگی بقیه رو نداری🤣🤣🤣

ببین شاید کارتش رو به کسی داده باشه مثلانمیدونم شغلشون چیه اما اگر با افغان ها کار بکنن ممکنه به اون ...

شکم اینه داده دست دوستش چون کارشون بهم مرتبط و همکارن

من ریدم دهن ننه جندت و پدر مادرت پدر سگ که بار اول و آخرت باشه اینجوری گوه میخوری اسهال همینجوری گوه ...

سگ پدر ب تو ربطی نداره گوه منو نخور ریدم تو هیکل تخمیت فعلا شوهرت تورو خر هم حساب نمیکنه پولشو قایم میکنه کافیه برات هیچی حسابت نمیکنه تو زندگی 

گوه بخور فشارم بخور

منکه میخندم فعلا اونی که ریدن بهش تا خر خره گوه خورده تویی🤣🤣🤣همینکه شوهرت شریک زندگیت ریده بهت آدم حسابت نکرده از خونه پرتت کرده بیرون بهتم خیانت کرده لیاقتت بوده خوب کرده تو برو تو درد خودت بسوز 

شورت ننت بالکن همسایه اویزونه هنوز برو جمعش کن

شورت ننه خودته با شوهرت ریختن رو هم تورو هم گذاشتن دم در شب ساعت 9اشغالی بیاد ببرتت🤭🤭🤭

اره این احتمالش هستایشاالله که موردی نباشه که باعث نگرانیت بشه

ممنون عزیزم آره امشب ازش میپرسم چون یبار همچین چیزی ه بود بعد معلوم شد سوتفاهم

منکه میخندم فعلا اونی که ریدن بهش تا خر خره گوه خورده تویی🤣🤣🤣همینکه شوهرت شریک زندگیت ریده بهت آد ...

اسکل عقب مونده من خونه ندارم ک پرتم کنه اتفاقا جلومم گرفت الانم جونشو برام میده ولی تو رو از خونه بیرون کرد هه ادمم حسابت نکرد پول ب زور بهت میده تمام زندگیت شده قایم بازی برو تورو خدا زده ک از ترس شوهرت باید پنهونی کاری کنی برو برو عامو

سگ پدر ب تو ربطی نداره گوه منو نخور ریدم تو هیکل تخمیت فعلا شوهرت تورو خر هم حساب نمیکنه پولشو قایم ...

پول شوهرمه دلش میخواد قائم کنه گوه خوریش به تو نیومده تو فعلا برو بین می شبا تو بغل شوهرت می‌خوابه شوهرت شورت کیو در میاره قربون صدقش میره ک تو اینجوری عقده کردی از حسادت داری میمیری🤣🤣🤣🤭🤭🤭